GÖKHAN ÇELİK`TEN `` BERAT KANDİLİ ``MESAJI

Mardin`in sevilen İş Adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çelik Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Mardin 20.05.2016 18:22:42 0
GÖKHAN ÇELİK`TEN `` BERAT  KANDİLİ ``MESAJI

Mardin'in sevilen İş Adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çelik   Berat Kandili  münasebetiyle bir mesaj yayınladı 

Genç İş Adamı Gökhan Çelik“Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.
Gökhan Çelik, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, “Yüce dinimiz İslam’ın mübarek gecelerinden birini yaşayacağımız Berat Kandili, Müslüman alemine tövbe etmenin ve affedilmenin umudunu açan bir gecedir” dedi. Berat kelimesinin “temize çıkma, arınma” anlamına geldiğini kaydeden Gökhan Çelik, “Müslümanların, ibadet ve dualarıyla Allah’a yaklaştığı Berat Kandili gönül dünyamızı temizlemek için bir fırsattır. Bu kutlu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. Kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak büyüklerimizden hayır duaları alalım. Bu mübarek gecede sevdiklerimiz, ülkemiz ve tüm Müslümanlar için dua edelim” ifadelerini kullandı.
Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Çelik, şunları kaydetti: “İslam aleminin mübarek geceleri olan kandiller tüm Müslümanlar için barış ve huzur ikliminin yeşerdiği manevi anlardır. Berat Kandili vesilesiyle birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşalım. Kardeşlik bilinciyle, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatalım.” İnsanoğlunun en büyük zenginliğinin iyi ve temiz duyguları olduğunu belirtenÇelik “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum. Tüm Mardinli hemşehrilerimin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29