GÖKHAN ÇELİK`TEN ``ENGELLİLER HAFTASI`` MESAJI

Mardin`in Genç ve Sevilen iş adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve Çelikler Grup şirketleri Ceo`su Gökhan Çelik Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, ``Tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası?nı kutluyor, aileler

Mardin 12.05.2016 11:26:57 0
GÖKHAN ÇELİK`TEN ``ENGELLİLER HAFTASI`` MESAJI

Mardin'in Genç ve Sevilen iş adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve Çelikler Grup  şirketleri Ceo'su Gökhan Çelik Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda,  ''Tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutluyor, aileleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''Dedi.

Gökhan Çelik Mesajında;''Engellilik konusu, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren en önemli konuların başında gelmektedir. Bu nedenle, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olmalarını ve kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri için birey ve toplum olarak onlarla empati kurmalı, karşılaştıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmalı ve onlara toplumun bir parçası olduklarını göstermeliyiz.
  Bu noktada, onların önündeki engellerin kaldırılmasına, hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaların gerçekleştirilmesine yardımlaşma ve dayanışma gibi değer yargıları ile insanlığa örnek teşkil eden bir milletin fertleri olarak katkı sağlamaya devam etmeliyiz.
   Bu yaklaşım; toplumsal hayatın içinde yetenekleri ve yeterlilikleri ölçüsünde üretime katkıda bulunan, kendileriyle ve toplumla barışık, yaşama sevincini yitirmeden tüm zorluklarla mücadele eden engelli vatandaşlarımızın hayata daha sıkı tutunmalarına zemin hazırlayacaktır.
   Devletimiz ve hükümetimiz, engellilerimizin kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri, sosyal ve ekonomik hayata daha çok katılmalarını sağlamak için mevzuat düzenlemeleri yanında, program ve projeler ile de eğitim imkanlarından yeni istihdam olanakları oluşturmaya kadar geniş bir yelpazede çok önemli adımları hayata geçirmeye devam ediyor ve etmektedir. 
  Bu düzenlemeler, engelli vatandaşlarımızın spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varana dek her alanda takdire şayan başarılara imza atmalarını sağlamıştır..
Engellilerimiz için çalışmaya, onların sorunlarını kendi problemlerimiz olarak görmeye ve çözüm yolunda onlarla birlikte yürümeye kararlılıkla devam edilmeli ve sorunlarının çözümüne herkes gereken katkıyı sağlamaılıdır.
   Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutluyor, aileleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''Dedi.
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 

30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,6%0,9
  • DOLAR

    32,22% 0,13
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2501,76% -0,34
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00