Gökhan Gönül: "Taraftarlarımızı 1 hafta daha bekleteceğiz"

FB`li Oyuncu Gökhan Gönül, Beşiktaş`ı yenerek şampiyonluklarını bu hafta ilan etmek istediklerini ancak bunun gerçekleşmediği ve taraftarlarımızı 1 hafta daha bekleteceklerini söyledi.

Spor 20.04.2014 22:56:21 0
Gökhan Gönül:

FB`li Oyuncu Gökhan Gönül, Beşiktaş`ı yenerek şampiyonluklarını bu hafta ilan etmek istediklerini ancak bunun gerçekleşmediği ve taraftarlarımızı 1 hafta daha bekleteceklerini söyledi.

Gökhan Gönül maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ilk olarak Caner Erkin`in hareketini yorumladı. Gökhan, "Hepimiz futbol oynamaya çalışıyoruz. Sahada olumuz anlarda oluyor. Fair play hareketlerini sahalarda pek göremiyoruz. O pozisyonda hak etmediğimiz bir frikik kazanmıştık. Bana göre yüzde 99 şampiyon olduk. O pozisyondan bulduğumuz golle şampiyon olsaydık içimizde yara kalacaktı. Maçta iki kırmızı kart çıksa da saha da çok fazla sıkıntılı bir durum olmadı. İki takım içinde önemli maçtı. Biz kazansaydık şampiyonluğumuzu ilan edecektik. Berabere kalınca, artık bize 1 puan yetiyor. Mağlup olsaydık içeride kazanacağımız galibiyette şampiyonluğu ilan etmemiz için yeterli olmayabilirdi.  Bu şartlarda futbol oynamaya çalıştık. İstediğimizi elde edemesek de, taraftarlarımızı bir hafta daha bekleteceğiz. Şampiyon olalım da  kaç hafta kala olmuşuz umrumda değil. Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Geçtiğimiz iki senede  İki Türkiye Kupası aldık. Bu sene alacağımız şampiyonluk güzel olacak" dedi.

Başkanımız Aziz Yıldırım`ın Cuma günü gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili ise Gökhan Gönül, "Başkanımız bizim için apayrı yerde. Babamız gibi. Bu ülkede çok şeyin yaşandığı, futbol yüzünden bir adamın bu kadar ceza alması.. şampiyonluğu ona hediye etmek istiyorduk ama olmadı. O ziyaret bir veda değildi. Emre`nin söylediği sözler Başkanımızı duygulandırdı. Bizde duygulandık. Biz de insanız, makine değiliz.  Başkanımıza inşallah güzel haberler gelir. Onu dışarıda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta kadın ve çocuk taraftarları önünde oynayacakları maça da değinen Gökhan Gönül, "Az önce dediğim gibi biz şampiyon olalım da, nasıl olursak olalım. Çok sıkıntılar çektik. Biz yine önümüzdeki hafta çok büyük sevinç yaşayacağımızı düşünmüyorum. Tüm taraftarlarımızla bir araya gelelim. Daha büyük kutlama yapacağız" diye konuştu.



ARTUKLU HABER AJANSI


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39