GÖKHAN TÜRKMEN'İN ANTALYA AÇIKHAVA SAHNESİ'NDE SÜRPRİZ

Hakkari'de askerliğini yaparken Türkmen'in AŞK şarkısının sözleriyle birbirine tutunduğu söyleyen bir çift, artık aralarındaki bağın ölümsüz olması için evliliğe adım attı.

Magazin 17.07.2024 09:56:00 0
GÖKHAN TÜRKMEN

Gökhan Türkmen  An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde 16 Temmuz Salı akşamıAntalya Açıkhava  sahnesinde kolay kolay unutulmayacak bir yaz akşamı konserine imzasını attı.

 

Events Across Turkey’in, organize ettiği konser serisi kapsamında An Epic Symphony & Gökhan Türkmen, Antalya Açıkhava sahnesinde  eşi benzeri görülmeyen eşsiz bir konser performansı sergiledi.

 

Duruşu, müzisyenliği, kalitesi ve yorumcu kimliği ile son yıllarda durmaksızın hem tekli hem de çoklu projeler üreten Gökhan Türkmen, ilki Ankara CSO'da, sonra Harbiye'de gerçekleşen, biletleri çok önceden tükenen senfoni konserinin üçüncüsü için Antalya'lı sevenlerinin karşısına çıktı.

Ustalık döneminin en parlak zamanlarını yaşayan , kendi besteleriyle varlığını korumayı başardığı diskografisinin en parlak eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvarla sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan Türkmen, Bitmesin, Sen İstanbulsun  Buram Buram, Bal, Mahşer, Büyük İnsan, Durum Leyla, Taş, Çatı Katı, Lafügüzaf, Aşk Lazım gibi geniş kitlelere ulaşan parçalarıyla da izleyenlerin kalplerine dokundu.

Yine sahnede evlenme teklifi

Konserin orta bölümünde Hakkari'de askerliğini yaparken Türkmen'in AŞK şarkısının sözleriyle birbirine tutunduğu söyleyen bir çift, artık aralarındaki bağın ölümsüz olması için evliliğe adım attı. Gökhan Türkmen, sahneye davet ettiği heyecanlı olduğunu söyleyen gence yardım ederek evlenme teklifini yapmasını sağladı. Elindeki yüzükle kız arkadaşının önünde diz çöküp evlenme teklif eden gence kız arkadaşının evet demesi üzerine seyirciler alkışları ile kutladılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor