GÖKHAN ZAN'DAN MELİK GÖKÇEK'E ÇOK SERT YANIT

Gökhan Zan, kendisine futbolcu olacağına artist olsaydın diyen Melih Gökçek’e çok sert tepki gösterdi. Sosyal Medya hesabından yayınladığı cevabi mesajında Gökhan Zan Melih Gökçek'e ağır sözler sarf etti.

Ankara 8.02.2024 10:04:00 0
GÖKHAN ZAN

Gökhan Zan, kendisine futbolcu olacağına artist olsaydın diyen Melih Gökçek’e çok sert tepki gösterdi. Sosyal Medya hesabından yayınladığı cevabi mesajında  Gökhan Zan Melih Gökçek'e ağır sözler sarf etti.

 

Melih Gökçek’e “İlgi cehaletinizi gidermek için söylüyorum artist değilim! diyen Zan, şunları söyledi:

 

Helal ülkenin haramzade siyasetçisi Sayın İ… Melik Gökçek; 

 

Ben Gökhan ZAN. Ülkesini, vatanını, Hatay’ı, insanlarını seven, memleket sevdalısı eski MİLLİ FUTBOLCUYUM. 

 

Bilgi cehaletinizi gidermek için söylüyorum ARTİST değilim! Ben futbolumu alın terimle, namusumla, şerefimle icra edip, vatanıma nasıl faydalı olurum, ülkeme nasıl bir katma değer sağlayıp hizmet ederimin peşinde mücadele vermiş ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinde forma giymiş sporcularındanım. Yeri geldi aç kaldım, yeri geldi kışta kıyamette kaldım, 9 kişilik ailemle yokluk içinde bir hayat sürerek şerefimle yaşadım. Onları kuru ekmeğe muhtaç etmeden bugünlere geldim.

 

 Ama DİN satarak kimsenin KUL HAKKINA girmedim. Siz ise, kendi halkına ihanet etmiş, kendi partisi tarafından hain ilan edilmiş, aynı masada yemek yedikleriniz tarafından cenaze törenlerinde görmezden gelinmiş, ZAVALLI bir jeliboncu, devletin malına çökmüş MAFYAVARİ bir şahsiyetsiniz. Benim gözümde pul kadar bile değeri olmayan, utanma eşiğinden atlamış, siyasetin yüzsüzü bir canlı türüsünüz. 

 

Korkunuzdan yorumları dahi açmaya yüreği olmayan, gerçekle hayali ayırt edemeyen, işi gücü fitne vesatlıkla beslenen, siyaset arsızı bir TÜR olarak, biraz AR edip DİNAZORLARLA oynasanız mı aceba? Ortalama zekaya bile sahip olmayan size, tıbbın çaresiz kalacağını bildiğimden naçizane tavsiyem, DOKTORLARIMIZI boşuna meşgul etmeden TÖVBEKAR olup, milletle HELALLEŞMEnizdir. Zira, PARSEL PARSEL işlediğiniz veballeri ve aldığınız AHLARI yedi hamamda yıkansanız temizleyemeyeceğiniz gibi, film setlerinin kötü ARTİSTİ bile olamazsınız... Ve, tanıştığımıza da hiç memnun olmadığım gibi, tüm ülke gibi sizi tanımamayı dilerdim.” sözlerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


Anahtar Kelimeler: GÖKHAN ' MELİK GÖKÇEK' YANIT
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19