GRANADA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ MARDİN TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Granada Ticaret ve Sanayi Odası ile Birlikte Yürütülen Kurumsal ve Sektörel Kapasitesini Geliştiriyor Projesi kapsamında 11-13 Aralık 2019 tarihlerinde Granada Ticaret ve Sanayi Odasından 5 kişilik heyet Mardin`e gele

Mardin 24.12.2019 16:59:31 0
GRANADA TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ MARDİN TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Granada Ticaret ve Sanayi Odası ile Birlikte Yürütülen Kurumsal ve Sektörel Kapasitesini Geliştiriyor Projesi kapsamında 11-13 Aralık 2019 tarihlerinde Granada Ticaret ve Sanayi Odasından 5 kişilik heyet İlimize gelerek istişare toplantıları düzenlendi.

 

Heyet ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali TUTAŞI’yı ziyaret ederek iki ilin kurumsal ve sektörel kapasiteleri konusunda durum değerlendirilmesi yapıldı. Toplantılara, ikinci günde devam edilerek istişarelerde bulunuldu.

 

Faaliyetler kapsamında, Projenin Sektörel Kapasitenin Geliştirilmesi Bileşeni Aktiviteleri Çerçevesinde 13.12.2019 tarihinde saat 14:00’da Dicle Kalkınma Ajansı Eğitim Salonunda Mardin Turizm Sektöründe Yönetişim ve İşletmeler (Otel ve Restoranlar Özelinde) Hizmet Standartlarının İyileştirilmesi Granada TSO ve Mardin TSO Tecrübe Paylaşımı Toplantısı düzenlendi. Toplantıya proje kapsamında İlimizde çalışma ziyaretinde bulunan Granada Ticaret ve Sanayi Odası ve Granada Turizm Kurulu ve Granada Turizm İşletmeleri Federasyonu’nda görevli 5 kişilik heyet ve ilimizde turizm sektöründe faaliyet gösteren kamu, özel ve Sivil toplum kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

 

Toplantı MTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tutaşı’nın katılımcılara selamlama konuşması sonrasında MTSO ile bugüne kadar yürütülen proje faaliyetleri, Mevcut Durum Analizi Çalışması Sonuçları hakkında DİKA Proje Sorumlusu Murat Erçin ve Proje Koordinatörü Merve Durak tarafından bilgi verilmesini müteakip Granada Turizm Kurulu Planlama Departmanı Sorumlusu Pascual Rivas ve Granada Turizm İşletmeleri Federasyonu Genel Müdür Yardımcısı Jesus Olvera tarafından Granada’nın turizm sektöründe uygulanan politika ve uygulamaları kapsayan geniş bir sunum yapıldı. Toplantının ikinci bölümünde sektörde karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımını amaçlayan soru ve cevap bölümüne geçildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00