GRİ KATEGORİDE YER ALAN TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerince Bitlis kırsalında hava destekli olarak iç güvenlik operasyonunda 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Ankara 1.08.2023 16:44:00 0
GRİ KATEGORİDE YER ALAN TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

 Bitlis İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerince  Bitlis kırsalında hava destekli olarak iç güvenlik operasyonunda Çıkan çatışmada İçişleri Bakanlığı tarafından  Terörden Arananlar listesinde GRİ KATEGORİDE bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

 

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI, KALMAYACAK

 

 4 JANDARMAMIZIN ŞEHİT, 2 JANDARMAMIZIN YARALANDIĞI EYLEMLERE KATILAN VE GRİ KATEGORİDE YER ALAN 1 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ❗️

 

 Jandarma komandolarımızın ISRARLI VE KARARLI takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu. Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde GRİ KATEGORİDE bulunan Ardem Ararat kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum.

 

 ŞEHİTLERİMİZİN KANLARININ YERDE KALMAMASI İÇİN HAİNLERE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ❗️ TERÖR SONA ERENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK❗️ ‘’Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖS 4:41 · 1 Ağu 2023

·

39 B

Görüntülenme
 


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62