GUINNESS REKORLAR KİTABINDA BİR ZENNE

Açılmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Etileri yeniden eğlencenin odağı haline getiren byer , çok yakında bir rekor denemesine ev sahipliği yapacak.

Turizm 20.01.2014 09:42:00 0
GUINNESS REKORLAR KİTABINDA BİR ZENNE
Açılmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Etileri yeniden eğlencenin odağı haline getiren byer , çok yakında bir rekor denemesine ev sahipliği yapacak. byerin özel programı Zenne Şovda dansıyla büyük beğeni toplayan zenne Seğah, dansıyla Guinness Rekorlar Kitabına girebilmek için tüm gece dans edecek. 
Açıldığı günden itibaren sanat, iş ve gece hayatından pek çok ünlü ismin uğrak yeri olan ve  Etiler Nispetiye Caddesinin eğlence anlayışını yeniden canlandıran byer önümüzdeki hafta Guinness Rekorlar Kitabına girmek için ilginç bir denemede bulunacak.
Ünlü iletişimci Özgür Arasın tarafından İstanbul gece hayatına kazandırılan byerin en özel sürprizlerinden biri olan Zenne Şovun yıldızı Seğah, muhteşem dansını bu kez de rekor denemesi için sergileyecek. Açıldığı günden bu yana kendi müdavimlerini yaratan Seğah, rekorlar kitabına girebilmek için tüm gece dans edecek. Türkiyenin en genç zennesi Seğahın kıvrak figürlerle desteklediği dans performansına byer müdavimleri de şahitlik edecek.
Merkezi Londrada bulunan Guinness Dünya Rekorları farklı ülkelerden amacı en olmak isteyen yılda ortalama 70 bin kişinin müracaat ettiği bir çeşit tescil etme kuruluşudur. Zenne Şov, Guinness kapsamında yeni bir rekor ve kategori olarak kabul edileceği için ön denemelerden sonra Londradan hakemler davet edilecek.
 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00