Gümüşhaneli derneklerden Akgül?e ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarını yönelik desteğiyle bilinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül?ü sivil toplum kuruluşları sık sık ziyaret ediyor.

Belediye Haberleri 13.03.2016 12:16:43 0
Gümüşhaneli derneklerden Akgül?e ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarını yönelik desteğiyle bilinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü sivil toplum kuruluşları sık sık ziyaret ediyor. Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Federasyon çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Hamdi Arslan; Akgül’ü bu yıl Ankara’da beşincisini gerçekleştirecekleri Gümüşhane Tanıtım Günleri’ne davet etti. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Dernek ve federasyon çatısı altında bir araya gelen vatandaşlarımız aynı zamanda güçlü bir toplumun temelini oluşturuyor. Bu manada STK’lar son derece önemli görevler üstleniyor. Belediye olarak ortak bir kaygı, ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelen dernekleri çalışmalarında destekliyoruz” dedi.

Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz

Ziyarette Akgül’e Gümüşhane’nin meşhur pestil ve kömesinden de hediye eden Hamdi Arslan: “Başkanım sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz desteği ve çalışmalarınızı basından takip ediyoruz. Mamak’ta hem kentsel hem de toplumsal büyük bir dönüşüm yaşanıyor ve biz bu dönüşümü hayranlıkla izliyoruz. Bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz tanıtım günlerinde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız” dedi. Ziyarette Mamak Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Baysal Kaya ve Etimesgut Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ayhan Şahin’de bulundu. 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK
 
 
 
 
 

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78