GÜNEYDOĞU BAROLARI`NDAN ``GELİNCİK``PROJESİNE BÜYÜK DESTEK

Ankara Barosu tarafından başlatılan ve ezilen Kadınlara yönelik olarak başarı ile Yürütülen ``Gelincik``Projesine Güneydoğu Barolarından büyük destek...

Gündem 11.04.2014 15:22:29 0
GÜNEYDOĞU BAROLARI`NDAN  ``GELİNCİK``PROJESİNE BÜYÜK DESTEK

Ankara Barosu tarafından başlatılan ve ezilen Kadınlara yönelik olarak başarı ile Yürütülen ``Gelincik``Projesine Güneydoğu Barolarından büyük destek...

Kadına karşı şiddet ve çocuk istismarına ile mücadelede 3 yıldır önemli bir çalışma yapan GELİNCİK projesinin Türkiye çapında yaygınlaşması için Bölede zişyaretlerde Bulunan Ankara Barosu Proje yetkilileri ile TBB Genel Başkanı Prf.Dr.Metin Feyzıoğlu Başkanlığındaki Güneydoğu Baro Başkanlarının da bulunduğu heyet ilk ziyaretini Şırnak Barosuna gerçekleştirdik.

Şırnak Barosuna yapılan Ziyarete Ankara Barosu Başkanı Av.Sema Aksoy, Bitlis Barosu Başkanı Av.Enis Gül, Batman Barosu Başkanı Av. Ahmet Sevim, Mardin Barosu Başkanı Av.Azat Yıldırım, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkan Yardımcısı Meral Erdoğan, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Rehber Avukatı Yıldız Oğuz, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Rehber Avukatı Gülten Ayana, Türkiye Barolar Birliği SYDF Yönetim kurulu Üyesi Av. Cengiz Yaşar katıldılar.

Baro Başkanları ve Proje yertkililerinden oluşan heyet, Gelincik Projesine destek almak için Cizre Belediye`sini ziyaret etti..Belediye Başkanı Leyla İmret ve Belediye heyeti ile yapılan ile  birlikte öğle yemeği yedi.

Yemek sonrası Cizre Kaymakamı Şenol Koca Baro Heyetine  "Şehri Nuh Projesi" kapsamında gerçekleştirilen restorasyon ve kazı çalışmalarını yerinde göstererek bilgi verdi. 

 

artuklu haber ajansı-şırnak/cizre


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07