Gürsel Tekin`in Etkinliği gerilime neden oldu.

Gürsel Tekin'in Tuzla'da gerçekleştirdiği etkinlik CHP örgütlerinde gerilime neden olduğu iddia edildi.

Siyaset 7.10.2013 20:16:23 0
Gürsel Tekin`in Etkinliği gerilime neden oldu.

CHP Parti Meclis Üyesi Halit Toraman,Sitemize gönderdiği basın açaıklaması ile Kendisi ile ilgili Bazı haber sitelerinde kasıtlı olarak dün yayaınlann haberin gerçeklerle ilgisinin bulunmadığını belirterek bazı açıklamalarda bulundu.

Haber Sitemize Gönderiler Halit Toraman İmzalı Basın açıklaması şöyle:

``Dün bir internet haber sitesinde iddia edilen ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, PM Üyesi Halit Toraman ve Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürünün olduğu toplantıda “sözü geçen PM üyesi” şeklinde atıfta bulunarak Halit Toraman’ın partilileri arayıp “Tekin’in törenine gitmeyin yanımda Adnan Abi de var” demesi üzerine Halit Toraman’dan çok sert cevap geldi.

CHP PM üyesi Halit Toraman haberin kasıtlı yapıldığını ve tamamen yanlı olduğunu dile getirerek şunları belirtti.

Söz konusu adı geçen  mekânda, malum haber sitesinin  saydığı isimlere ilave olarak Gürsel Tekin’in danışmanı olan MEHMET UGUR AFACAN Bey de vardı. Malum site ne hikmetse bütün isimleri saymış bu ismi yazmayı unutmuş.

Söz konusu görüşme sırasında beni telefonla arayan gençlik kolları Genel başkanına telefonda söylediğim  sözlere orada bulunan herkes şahit oldu ,  konuşma  çarpıtılarak partimize zarar verecek şekilde yorumlanmış ve kamuoyuna yansıtılmıştır.

Gençlik kolları Genel Başkanımızın sorusu üzerine “CHP de yetkisi, görevi ne olursa olsun aday adayı olan her partili bizim için aynı ve eşittir, adaylığı netleşinceye kadar bizim taraf olmamız doğru olmaz. Adaylık netleştiğinde yanlarında yer almamız daha doğru olur dedim”.

Ayrıca bu konuşma haricinde hiçbir örgütü ve örgüt mensubunu; arayıp etkinliğe katılmayın demedim. Halit Toraman olarak ben parti disiplinine uymayı, Genel Başkanımıza saygılı olmayı çok iyi bilenlerden birisiyim. Partimize ve Genel Başkanımıza  saygıyı bilmeyenler bu sözlerimi üstlerine alınabilirler.

Adaylıklarını açıklayan bütün partililerimiz bilirler ki  a. adayı açıklaması yapılma sürecinde başta Genel Merkez ve  bağlı bulundukları il ya da ilçe örgütlerini haberdar ederler. Hiçbir partili kendi şahşi menfaatleri için parti disiplinin yok sayarak   hareket etmemelidirler. Maalesef yandaş ve Yankadaş  malum  haber siteside  her zaman olduğu gibi  partimize ve partililerimizin arasına  nifak sokmaya devam etmektedirler.

Kamuoyunun Takdirlerine sunuyorum.

 Saygılarımla

CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ                                                                     

HALİT  TORAMAN.``açıklamasında bulundu


Anahtar Kelimeler:
31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00