GÜZELLİĞİN PORTRESİ FİLMİ ÖZEL GÖSTERİMDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

13 Aralık?ta vizyona girecek olan ; ?Güzelliğin Portresi? filminin özel gösterimi önceki akşam ; Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun, Feridun Düzağaç, Gizem Soysaldı, çocuk oyuncular Lara Tonka, Almina Sancak, Duru Ünaç senari

Magazin 11.12.2019 20:28:58 0
GÜZELLİĞİN PORTRESİ FİLMİ ÖZEL GÖSTERİMDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

13 Aralık’ta vizyona girecek olan ; “Güzelliğin Portresi” filminin özel gösterimi önceki akşam ; Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun, Feridun Düzağaç, Gizem Soysaldı, çocuk oyuncular Lara Tonka, Almina Sancak, Duru Ünaç senarist Pınar Bulut ve Yönetmen Umur Turagay’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

ING Cinecity Etiler Sineması’nda gerçekleşen özel gösterime katılan konuklar arasında ; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Demet EvgarBurcu Biricik & Emre Yetkin, Meriç Aral, Ahmet Rıfat Şungar, Belçim Bilgin ve Sinem Kobal da yer aldı.

 

İÇİNDE DOĞAÜSTÜ ÖGELERİ BARINDIRMADAN,İZLEYENİ KOLTUĞUNA ÇİVİLEYEN GÜÇLÜ BİR FİLM

 

Filmin hemen ardından salondan çıkan tüm konukların ortak yorumu ; « İzleyeni koltuğuna çivileyen, gerilim dozu yüksek, üstelik içinde ilk kez doğaüstü ögeleri barındırmadan insanı şaşırtan çok güçlü bir film » yorumunda bulunurken,  özellikle filmin beklenmedik sonundan çok etkilendiklerini ifade eden konuklar izlemenin ardından Daily News Restaurant’ta verilen davete katıldılar.

 

13 Aralık’ta, tüm Türkiye’de gösterime girecek olan, serbest uyarlaması Pınar Bulut tarafından yazılan, usta yönetmen Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Güzelliğin Portresi”BKM ve CJ Entertainment’ın ortak yapımcılığında çekildi.

 

GÜÇLÜ KADROSU VE NEFES KESEN HİKAYESİ İLE SEYİRCİYE  GERİLİM TÜRÜNDE BENZERSİZ BİR SEYİR DENEYİMİ YAŞATACAK…

 

SIRLARLA DOLU BİR EVDE GEÇMİŞ GÜNAHLARLA YÜZLEŞMENİN GERİLİM DOLU HİKAYESİ

 

Filmin hikayesi; senelerdir görüşmediği babası ile ilgili önemli bir haber alan Nisan’ın (Buçin Terzioğlu), kızı Alin (Lara Tonka) ve eşi Özgür (Birkan Sokullu) ile birlikte baba evine dönmesiyle başlar. Sırlarla dolu bu evde, bir yandan kaçtığı geçmişi ile yüzleşecek olan Nisan, diğer yandan babasıyla ilgili sır perdesini kaldırmaya çalışan polis memuru Oktay’ın (Serkan Keskin) sorgulamaları ile köşeye sıkışacaktır.

 

Babasının baş yapıtı olan resimdeki kadının gizemi ile geçmiş kabusları yeniden canlanan Nisan, kendisini ve ailesini koruyabilmek için bu gizemi bir an önce aydınlatmak zorundadır.

“Güzelliğin Portresi”, güçlü oyunculukları, hızlı temposu, gizem dolu kurgusu ve heyecan dolu sahneleri ile izleyiciye yüksek dozda gerilim vaad ediyor!

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71