Hakan Akkaya defilesiyle ISOF 2013`te
Hakan Akkaya, 26-29 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013`e tasarımlarıyla damgasını vuracak.
Hakan Akkaya, 26-29 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Optik Fuarı-İSOF 2013`e tasarımlarıyla damgasını vuracak.
26 Aralık tarihinde, saat 20.00`da, İSOF 2013 için göz kamaştırıcı bir defile düzenleyecek Hakan Akkaya, şık tasarım trendleriyle sahnede olacak.
İSOF`a özel defilesinde gözlük gibi optik malzemeler kullanacak Hakan Akkaya, konsept uyumunu yakalayacak.
İstanbul Fuar Merkezi`nde gerçekleşecek, oftalmoloji ve optik ile ilgilenen davetlilerinin gözlerini Hakan Akkaya defilesiyle kamaştıracak İSOF 2013, renkli görüntülere ev sahipliği yapacak.
Hakan Akkaya Hakkında
Başarılı moda tasarım kariyeri boyunca Boyner Holding, Altınyıldız ve Sarar gibi sektörün öncü markalarının Tasarım Departman Yöneticiliğini üstlenen Hakan Akkaya, Nişantaşı`nda bulunan ofisinde kendi markasıyla “pret a porter ve haute couture”olarak adlandırılan şık hazır giyim koleksiyonları hazırlıyor.
HAKAN AKKAYA markasıyla kadın ve erkek kategorisinde kişiye özel koleksiyonlar tasarlayan Akkaya, aynı zamanda hazır giyim dünyasına sunduğu farklı dokunuşlarla sizi baştan yaratıyor.
Akkaya sihirli dokunuşlarıyla haftasonu giyeceğiniz spor ceketten smokine, iş kıyafetlerinden gece elbisesine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle büyülüyor.
Pek çok ünlüyü giydiren Hakan Akkaya, 2012 yıılında Who`s Next Paris ve Bread&Butter Berlin Fuarı`na erkek koleksiyonuna katılan ilk Türk tasarımcı oldu. Aynı zamanda 13 Ekim ve 15 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week`te Men in Black koleksiyonunda büyük ilgi gördü.
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
-
1
Mardin Atletizm Spor Kulübü Sporcusu Balkan Masterler Salon Turnuvasından 2 Madalya ile Döndü
-
2
32 İlde FETÖ Terör Örgütüne Yönelik Düzenlenen Operasyonlarda 64 Şüpheli Yakalandı.
-
3
ABB, BAŞKENT GÖL VE GÖLETLERİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
-
4
Irak Türkleri, Türk Dünyası ile Nevruz Bayramı’nda Buluştu
-
5
ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN ANAFARTALAR CADDESİ’NDE TARİHİ DÖNÜŞÜM
-
6
BAŞKENTLİLER MESİRE ALANLARINDA BAYRAMIN TADINI ÇIKARDI
-
7
Mardin’de 47 Çift Dualar Eşliğinde Umre’ye Uğurlandı
-
8
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
-
9
Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri, Paribu sponsorluğunda başlıyor!
-
10
MARDİN'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ
-
11
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN HUZURUN NÖBETÇİLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,52% 0,45
-
GRAM ALTIN
6282,01% -1,93
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57



