HAKTAN, MUTFAKTAKİ ŞOVLARI İLE ŞAŞIRTTI!

Beyza Alkoç’ın kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan ‘0000 Kilometre’de filmin başrollerinden Ahmet Haktan Zavlak’ın yemek pişirdiği sahneler çok konuşulacak…

Magazin 27.09.2024 09:53:00 0
HAKTAN, MUTFAKTAKİ ŞOVLARI İLE ŞAŞIRTTI!

Beyza Alkoç’ın kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan  ‘0000 Kilometre’de filmin başrollerinden Ahmet Haktan Zavlak’ın yemek pişirdiği sahneler çok konuşulacak… Senaryo gereği, Paris’te yaşarken, bir restoran mutfağından aşçılık yapan Zavlak, çekimler sırasında mutfaktaki maharetleri ile herkesi şaşkına çevirdi. Yemek pişirmeye özel bir merakı olduğunu söyleyen genç oyuncu, yaptığı şovlarıyla da ustaları aratmadı… Filmin yönetmeni Deniz Enyüksek’ten rolü ile ilgili tam not alan genç oyuncu, çekim aralarında yönetmeninden yeni taktikler almayı da ihmal etmedi.

 

 

Filmin ilki olan ‘3391 Kilometre’de büyük bir gişe başarısına imza atan Derya Pınar Ak ile Ahmet Haktan Zavlak,  izleyicinin çok benimsediği bir çift olarak 0000 Kilometre’de de aynı uyumu yakalıyorlar. Filmin izleyicisi ile buluşan iki teaser’ında da  beğeni yağmuruna tutulan ve sinema izleyicisinin merakla beklediği 0000 Kilometre, İstanbul, İzmir ve Paris’te çekildi.

 

Ak ve Zavlak’ın yanı sıra Gülin İyigün, Hilmi Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güler, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür’ün yer aldığı filmi Fulya Özcan senaryolaştırdı, Deniz Enyüksek çekti.

 

Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığı ile gerçekleştirilerek A 90 Pictures’in dağıtımı ile 1 Kasım 2024’ten itibaren sinema izleyicisi ile buluşacak olan 0000 Kilometre, bu sezonun en merakla beklenen filmlerinin başında yer alıyor…

 

Filmin Konusu:

 

İzmir ve Ege “3391 Kilometre”yi aşmış, Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Fakat gelen bir telefonla her şey değişir. İzmir ve Ege’nin arasına yeniden mesafeler girecek, her şeye en baştan başlamaları gerekecektir. Hayat onları savurup, yollarını tekrar aşklarının başladığı İzmir’de kesiştirecektir. İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebileceklerdir.  Fakat yeniden, dokunamamanın, istediğinde yanında olamamanın, kısacası bir uzak mesafe aşkının gerçeklerinin hayatlarına dönmesi ise uzun sürmeyecektir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİ,N SERVİSİ

 

 


Anahtar Kelimeler: HAKTAN MUTFAKTAKİ ŞOVLARI ŞAŞIRTTI!
32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,07% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2925,68% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00