HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ ÖZDENER,MARDİN`E VEDA ETTİ

Mardin İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Kurucu Müdürü olan Halk Sağlığı Uzmanı Dr.Nureddin ÖZDENER Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görevini icra etmek üzere Mardin`den ayrıldı.

Mardin 19.01.2015 20:45:54 0
HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ ÖZDENER,MARDİN`E VEDA ETTİ

Mardin İl Halk Sağlığı Müdürlüğü  Kurucu Müdürü olan Halk Sağlığı Uzmanı Dr.Nureddin ÖZDENER Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görevini icra etmek üzere Mardin`den ayrıldı.

Başarılı çalaışmaları ile Mardin Halk Sağlığına önemli katkılarda bulunan Mardin il Halk Sağlığı Kurucu Müdürü Uzman Dr.Nurettin Özdener`in Adana İl Sağlık Müdürü Yardımcısı olarak atanması nedeni ile Mardin Sağlık Müdürülüğünde veda Yemeği verildi.

Mardin il Sağlık Müdürülüğü tarafından verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.2 Kasım 2011 tarihinde yürürlüğe giren 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı teşkilatının yeniden yapılanması uygulaması neticesinde, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu oluşturulmuş ve  buna bağlı olarak  Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü kurularak, Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğüne Uzm.Dr.Nureddin ÖZDENER atanmıştı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor