HAP BAŞKANI ÖZTÜRK:``AK PARTİ İŞÇİYE,EMEKLİ VE MEMURA İHANET ETTİ``

Hak ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ`ni ziyaretinde AK parti iktidarı sayesinde,12 yıldır büyük bir geçim sıkıntısı içerisinde yaşıyor. Hükumet ve halkın vekilleri, asıllarını unuttular, ihanet ettiler``Ded

Siyaset 23.01.2015 22:59:55 0
HAP BAŞKANI ÖZTÜRK:``AK PARTİ İŞÇİYE,EMEKLİ VE MEMURA İHANET ETTİ``

Hak ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ`ni ziyaretinde AK parti iktidarı sayesinde,12 yıldır büyük bir geçim sıkıntısı içerisinde yaşıyor. Hükumet ve halkın vekilleri, asıllarını unuttular, ihanet ettiler``Dedi.

Hak ve   Adalet Partisi  (HAP) Genel  Başkanı Yiğit  Zeki ÖZTÜRK, Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı MUSTAFA KÜLCÜ  VE KAMU DER GENEL BAŞKANI   CEVDET BAŞTUĞ İle birlikte,Türkiyenin En Büyük ,Emekli Derneği Olan,TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI   KAZIM ERGÜN`ü Makamında  ziyaret etti.

Yaklaşık 3 saat  süren Ziyarette karşılıklı olarak,Ülkenin, Memur, İşçi ve Emeklilerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili geniş görüş alış verişinde bulunuldu.

  Hak ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı Yiğit  Zeki ÖZTÜRK Görüşmede,Emeklisini düşünmeyen devlet,emeklisine sahip çıkmayan devlet,ben büyük devletim demesin.emekli demek:Hayatının 4/3 ünü (dörtte üçünü) çalışarak,çalışmakla geçirmiş demektir.Emekli demek yaşı kemale ermiş,onur konuklarımızdır.Artık emeklilerin rahat etme,dinlenme,huzurlu mutlu yaşama dönemi gelmiş demektir.Biz HAK VE ADALET PARTİSİ (HAP) olarak,Bu onur konuklarımıza rahat,huzurlu,mutlu,sağlıklı rahat hayatı yaşatacağız dedi ve ilave etti:Memurların, işçilerin, emeklilerin, halkımız,esnafımız, sanayicimiz vb. tüm kesimlerimizin, AK parti iktidarı sayesinde,12 yıldır büyük bir geçim sıkıntısı içerisinde yaşıyor. Hükumet ve halkın vekilleri, asıllarını unuttular, ihanet ettiler. Kendi maaşlarına 1.200.000 TL zam yapıyorlar, memura,işçiye, emekliye, maaşlarına 24 Lira ile 34 lira arası zam yapıyor, adeta alay ediyorlar. Biz, Hak Ve Adalet Partisi (Hap) olarak.7 Haziran 2015 deki seçimlerde, memurlarımız, işçilerimiz,emeklilerimiz, halkımız, lütfedip, iktidara getirirse, iktidara geldiğimiz ve güvenoyu aldığımızı ilk haftasında bu kesimin maaşlarına %15--`%25 arası zam yapacağız ve bu kardeşlerimizi rahatlatacağız. Yılda yine bu kesimlere tüm memur, işçi, emekli,çalışan herkese yılda iki maaş ikramiye vereceğiz. Birinci ikramiyeyi kurban Bayramında vereceğiz. Hem dini vecibesini yerine getirsin; hem de çoluğu çocuğukomşudan kurban eti gelecek diye bakmasın. İkinci ikramiyeyi de okullar açılırken vereceğiz. Çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılasın diye… Yine bu kesime ayda 250 TL kira yardımı yapacağız. Vergide, Elektrik, suda,Haberleşmede,  vb.%30 indirim yapacağız, devlet ulaşım araçlarından %50 indirimli seyahat edecekler, tek kendi imzaları ile kefilsiz 100.000 TL, kadar ucuz faizli,uzun vadeli kredi vereceğiz, evlenen veya çocuğu evlenen tek kendi imzası ile 25.000 10 yıl vadeli, düşük faizli evlenme kredisi vereceğiz. Emekliler bizim onur konuklarımızdır. Bunların sağlıklı, huzurlu, mutlu emekliliklerini sürdürmeleri için gereken her şeyi yapacağız dedi. Bunları gerçekleştirebilmemiz için seçimlerde Türkiye Emekliler derneği üyelerinin katkılarını desteklerini beklediklerini söyledi.

      Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün  de yaptığı açıklamada :``Bu Toplantının çok yararlı geçtiğini,şimdiye kadar sizin gibi içte konuşan,bilgi,birikim,tecrübe,donanım sahibi ve kendisi de emekli olan,emeklilerin sorunlarını yakinen bilen değerli bir genel başkanla tanışıp görüşmedikleri bir talihsizlik,keşke sizinle daha önceleri tanışsaydık sizlerle çok yaralı çalışmalarımız olurdu ve yinede geç kalınmış değil diyerek,konuşmasını sürdürdü ve ,Hak Ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk`e” bizim arzu, isteklerimizi,yetkililere,hükümete ilettik, ama bizlere hep vaatler verdiler fakat yerine getirmediler bizim emekli kesimimiz çok perişan, maaş ve ücretler yetmiyor, bunu çözecek olan herkesin yanındayız.Hak Ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk olarak iktidara geldiğinizde bir emekli Genel Başkan olarak,emeklilerin sorunlarını çözeceğinizden inancım güvenim tamdır`` dedi

      Hak ve Adalet Partisi (Hap) Genel Başkanı   Yiğit zeki Öztürk ve Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün yararlı görüşme ve çalışmaların önümüzdeki günlerde de sürdürülmesi hususunda ortak karara vararak ziyaret sonlandırıldı.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00