Pop müziğin en etkileyici kadın sanatçılarından Sıla Gençoğlu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BKM organizasyonuyla sahne aldı. Müzikal performansı kadar sahne şovuyla da izleyenleri kendine hayran bırakan Sıla, Harbiye’de adeta bir müzik şöleni yaşattı.
Haluk Bilginer’in Kızı Nazlı ile Söyledi
Konseri izleyenler arasında yer alan usta oyuncu Haluk Bilginer, kızı Nazlı ile birlikte Sıla’nın şarkılarına eşlik etti. Genç yetenek Nazlı’yı sahneye davet eden Sıla, birlikte söyledikleri “Boş Yere” şarkısının ardından “Armut dibine düşmüş.” diyerek izleyenleri gülümsetti.
Vokalistinin Yerine Geçti
Gecenin en özel anlarından biri ise Sezen Aksu’nun “Namus” şarkısı sırasında yaşandı. Sıla, sahnede vokalistlerinden Dünya Kızılçay’ın yerine geçerek ona sahne arkasından vokal yaptı ve alkış topladı.
Taşlı Tulum İki Ayda Hazırlandı
Sıla, sadece sesiyle değil, tarzıyla da geceye damga vurdu. Burak Bayraktaroğlu imzası taşıyan ve üzerindeki taşları tek tek işlenerek iki ayda hazırlanan gösterişli tulumuyla göz kamaştırdı. Gecede giydiği ikinci kostümle de zarafetini konuşturdu.
“Dan Sonra” ve “Mesela” gibi enerjik parçalarla konserine hızlı bir başlangıç yapan sanatçı, “Kafa”, “Afitap”, “Muhbir”, “Saki” ve “Yan Benimle” gibi sevilen şarkılarını Harbiye’yi tıklım tıklım dolduran hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Konserin finalini ise “Rüyalar Güzeli” ile yaptı ve izleyicilere unutulmaz bir gece armağan etti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
10562,52%-0,75
40,56% 0,02
47,23% -0,99
4332,99% -0,43
6960,39% -0,42