HASAN ÇUHA`DAN 23.EMITT FUARINDA MUHTEŞEM KONSERLER

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde başlayan, dünyanın ve Türkiye`nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarda Mardin`in tanıtımına katkı sağlamak üzere 4 gün 4 konser veren Mardinli sanatçı Hasan Çuha,ziyaretçiler

4.02.2019 20:28:57 0
HASAN ÇUHA`DAN 23.EMITT FUARINDA MUHTEŞEM KONSERLER


İstanbul  Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde başlayan, dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarda Mardin'in tanıtımına katkı sağlamak üzere 4 gün 4 konser veren Mardinli sanatçı Hasan Çuha,ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

 

Bu yıl 23.sü düzenlenen ve Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuara, bu yıl 94 ülkeden bin 100 ana firma (alt katılımcılarla toplamda 5 bin 602 firma) katıldı.

 

 

23. EMİTT fuarına Mardin Valiliği, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Mardin Büyükşehir Belediyesi katılımı ile Mardin’in kültürel, doğal ve turistik değerlerin yanı sıra yöresel ürünler ile Mardinli Sanatçıların konserleri ilgi odağı oldu.


Mardin Musiki Derneği Başkanı Yapımcı,Solist,Bestekar,Yönetmen.Eğitmen,Müzik Araştırmacısı Hasan Çuha, Yıllardır Mardin Müziğini tanıtmak için büyük bir özveri ile  çalışıyor. 

 


Mardin'de ve Yurt içinde yapılan Tanıtım Günleri,Fuarlar vb.Etkinliklere katılarak Müzik Ekibi ile birlikte Mardin Müziğinin ve Mardin'in tanıtımına önemli katkılar sağlayan Mardinli müzik adamı Hasan Çuha,İstanbulda düzenlenen 23.Emit Fuarında  Mardin geleneksel müziği adına  dengbej Abdurrahman Oğuz.,Rebab Koçer Bakır,  Orhan Şahkulubey,İsmail Çuha ve Ercan Hacımustafaoğlu'ndan oluşan ekibi ile  4 gün boyunca verdiği konserlerde Mardin müziğinin tanıtımını yaparak,izleyenleri adeta mest etti.

 

 


Mardin yöresel müziğinin yer aldığı konserlerde yüzlerce ziyaretçi tarafından ilgi ile dinlenen ve izleyicilerin  zaman zaman halaylarla eşlik ettiği konserler büyük beğeni topladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
ÖZEL HABER


  


,