'Hasar Destek Merkezi' Ankara’da Kapılarını Açtı!

Asistans alanında ülkemizin önde gelen şirketlerinden RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist, sigortalıların hayatını kolaylaştıracak Hasar Destek Merkezi’nin kapılarını ilk olarak Ankara’da açtı.

Ankara 1.06.2024 12:35:00 0

Asistans alanında ülkemizin önde gelen şirketlerinden RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist, sigortalıların hayatını kolaylaştıracak Hasar Destek Merkezi’nin kapılarını ilk olarak Ankara’da açtı.

 Tur Assist Hasar Destek Merkezi açılışına birçok Sigorta Şirketi Yöneticisi ve Yetkilileri, acenteler,eksperler katılırken; açılışı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı. Açılış töreninde kurdelayı kesenler arasında TOBB SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem de vardı. Yenilikçi Hasar Destek Merkezi vasıtasıyla hem sigortalılar hem acenteler hem de servislerin, uçtan uca süreç yönetimi sayesinde büyük bir rahatlığa kavuşması bekleniyor. Pilot uygulama Ankara’nın ardından İstanbul ve İzmir’de de hizmet vermeye başlayacak Hasar Destek Merkezi, ihtiyaca göre gelecekte diğer illerde de kurulacak. 

 

Tam 28 yıldır Türkiye asistans sektöründe faaliyet gösteren Tur Assist, odağını müşteri deneyimine alarak sigortacılık ile otomotiv sektöründe büyük kolaylık sağlayacak Hasar Destek Merkezi’ni hayata geçirdi. Pilot uygulama olarak ilki Ankara’da açılan HDM ile  kaza yapan araçların çekici ile veya sigortalılar tarafından merkeze gelmesiyle ön hasar tespiti yapılacak ve sigorta şirketinin belirleyeceği servislere onarım için yönlendirilmesi sağlanacak ve sigortalılara teminat dahilinde anında ikame araç sağlanacak.  Araç onarımı bittiğinde ise Hasar Destek Merkezi tarafından sigortalıya aracı teslim edilecek.  Diğer yandan herhangi bir limit veya poliçe ayrımı olmayacak.

 

Tur Assist’in devreye aldığı Hasar Destek Merkezi; hasar maliyetlerini minimize ederken, sigortalının ve acentenin servislerle olan iletişim süreçlerini hızlandırarak kolaylaştırma hedefiyle yola çıkıyor.  Ankara’nın ardından İstanbul ve İzmir’de açılacak Tur Assist Hasar Destek Merkezi, ihtiyaca göre gelecekte diğer illerde de hizmete girecek. Sigortalılar için zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayarak büyük rahatlık sağlayacaklarını belirten Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk “HDM ile asistans ve hasar dosya süreçlerini birbirine bağlayıp uçtan uca birleşik bir müşteri deneyimi sunmayı arzuluyoruz. Sigortalılarımız artık hem asistans hem de hasar onarımı kapsayan tüm süreçleri ayrı ayrı işlemler yapmadan tek nokta irtibatı ile çözme şansı buluyor.” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,81% 0,06
  • EURO

    35,18% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2452,64% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00