HASTA ZİYARETİNE GELDİ,HASTANELİK OLDU

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Çaycılık Yapan Hacı Erol isimli vatandaş,Bitliste askerlik yapan Oğlunun Hastalanıp,GATA`ya sevk edilmesi üzerine,Oğlu Mazlum Erol`u ziyaret için Gittiği Ankara`da aşırı buzlanma nedeniyle kayarak düşmesi sonucunda kendisi H

17.01.2015 20:27:45 0
HASTA ZİYARETİNE GELDİ,HASTANELİK OLDU

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Çaycılık Yapan Hacı Erol isimli vatandaş,Bitliste askerlik yapan Oğlunun Hastalanıp,GATA`ya sevk edilmesi üzerine,Oğlu Mazlum Erol`u ziyaret için Gittiği Ankara`da aşırı buzlanma nedeniyle kayarak düşmesi sonucunda kendisi Hastanelik oldu.
Mardin ili Kızıltepe ilçesinde yevmiyeli olarak çaycılık yapan Hacı Erol isimli vatandaş,Bitlisten kendisini telefon ile arayan Bir şahsın:``Sen Mazlum Erol`un Babası,Hacı Erol musun?diye sorduğunu,Evet cevabı üzerine de,Oğlun Mazlum Erol bugün rahatsızlanması üzerine Hastaneye yatırdık.Ancak çok şükür ki Önemli bir şeyi yok, buna rağmen,sizi arayarak Haberdar olmanızı istedik.Yarın da Ankara GATA`ya sevkini yapacağız.İstermisiniz ?``Diye sorduğunu benim de Evet isterim yanıtım üzerine,GATA`ya sevkinin yapıldığını öğrendim.diyen baba Hacı Erol Ankara`da yaşadıklarını Artuklu Haberden Abdulah Ortaç`a şöyle anlattı:
``Oğlum Mazlum Erol`un GATA`ya sevk edildiğini öğrenmem nedeniyle Hastanede yanında olmak üzere, Hemen Şehirlerarası Otobüs`e binerek Ankara`ya ulaştım.Ankara`da Oğlum Mazlum Erol ile buluştuğumuzda da saat 15.30 civarında olması nedeniyle ,Hastaneden ayrılarak,Ankara`nın Ulus semti Denizciler caddesinde bulunan bir Otele yerleştik.
Daha sonra Oğlum ile birlikte bir çorba içmek üzere otelden ayrıldığımızda,Oğlum çorba içmek istemediğini söyleyince,çorba içecek yer aramak üzere Yürümek istediğimde aniden kayarak kendimi bir anda yerde buldum.

Yerden kalkmak üzere harekete geçmek istediğimde canımın çok yandığını ve sol ayağımı hareket ettiremediğimi anlayınca,hemen 112 Acil Servisi arayarak Ambulans talebinde bulunduk.
Ankara Numune hastanesine yaklaşık 100 metre mesafede olmamıza  ve  15 Dakika beklememize rağmen,Ambulans gelmediğini görünce  Taksiye atlayarak Numune Hastanesi Acil servisine ulaştık.
Hastane acil servisinde ,Röntgen çekiminden sonra sol ayağımın kırıldığının tespit edilmesi üzerine Doktorum tarafından,yaklaşık 4,5 saat süren bir ameliyat geçirdim.``Dedi.

Hastanede  pazartesi gününden bu yana yatmakta olan Hacı Erol`un oğlu Mazlum Erol`un 13 gün sonra tezkere alacağı öğrenildi.


 5 Gündür Hastanede yatmakta olan,Hacı Erol`un başına gelenleri haber alan,Ankara da bulunan Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner,Hastanede ziyaret ederek,6 Kişilik odada Yatan Hacı Erol`u Özel Odaya aldırtarak,daha iyi imkanlarla bakımının yapılması için girişimlerde bulundu.

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkan ve Başkan Yardımcısının ziyaretinden ve ilgisinden son derece duygulanan Hacı Erol,Derneğin bu güzel Jestinden dolayı çok duygulandığını belirterek,Dernek yetkiliklerine teşekkürlerini iletti.

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği  Başkanı Fahrettin Enez Artuklu Haberden Abdulah Ortaç`a yaptığı açıklamada;``Yaklaşık 11 Yıldır Ankarada,Mardinden gelip Başkentteki hastanelerde sıkıntı yaşayan hemşerilereimize ön ayak olarak,yardımcı oluyoruz,zaman zaman maddi yardımlarda bulunuyoruz Dernek olarak bü tür yardımlardan dolayı manevi haz duyuyoruz,Hemşerilerimizin dertlerine bir nebze Derman olabiliyorsak,Ne mutlu bize``dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69