HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI TURGUT?TAN AK PARTİ`YE RESMİ BAŞVURU

Uzun süredir Ak Parti`ye geçeceği söylentisi bulunan Haymana Bağımsız Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Adalet ve Kalkınma Partisine geçmek için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

4.03.2015 17:22:40 0
HAYMANA  BELEDİYE BAŞKANI TURGUT?TAN  AK PARTİ`YE RESMİ BAŞVURU

Uzun süredir Ak Parti'ye geçeceği söylentisi bulunan Haymana Bağımsız Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Adalet ve Kalkınma Partisine geçmek için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Haymana İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yapan Başkan TURGUT; 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti’den Haymana Belediye Başkanı seçildikten sonra bağımsız kalmayı tercih ederek, o tarihten bugüne kadar da Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde; Haymana Belediye Başkanı olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a büyük destek veren Başkan TURGUT; 10 yılı aşkın bir süre Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulundu. 2002 Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Haymana İlçe Başkanlığını ziyaretinde bir konuşma yapan Başkan TURGUT; “Benim ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Adalet ve Kalkınma Partisine geçme kararı aldım. Prosedür gereği partiye giriş için başvuru dilekçemi Sayın İlçe Başkanımız Rüstem KANDEMİR’e sunuyorum. İlçe Başkanımızda resmi başvurumuzu, İl ve Genel Merkez yetkili kurullarına iletecektir. Sonucunun ilçemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Melih GÖKÇEK’in geçen yıl katıldığı iftar yemeğinde yaptığım konuşmada o dönemin Başbakanı ve bugünün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceğimi açıklamıştım. Bu desteğimi sandığa da yansıtmıştım. Bugün resmi başvuru için ilçe başkanlığınıza ziyarete geldiğimde hiç yabancılık çekmedim. Burası bizim evimizdir, ocağımızdır. Takdir; Teşkilatımızın, İlimizin ve Genel Merkezimizindir. Başvurumuzun en doğru şekilde değerlendirileceğine inanıyorum. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Haymana İlçe Başkanı Rüstem KANDEMİR; “Sayın Başkanım; başvurunuz ilçe, il ve genel merkezimizce en doğru şekilde değerlendirilecektir. Onların vereceği her türlü karara saygılıyız. İnşallah Haymanamız için hayırlısı olur.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88