HAYMANA DA EMİTT FUARINA KATILACAK

Haymana Belediyesi, İstanbul?da düzenlenecek olan ve dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı 20.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı?na (EMITT) bir kez daha katılıyor.

27.01.2016 10:18:26 0
HAYMANA DA EMİTT FUARINA KATILACAK

Haymana Belediyesi, İstanbul’da düzenlenecek olan ve dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı 20.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) bir kez daha katılıyor.

28-31 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarda Haymana’yı; Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Haymana Belediye Başkan Yardımcıları Sevil BALCI ATAK, Talip KAPICI, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil İbrahim UÇAK temsil edecek.

Antalya- YÖREX, İsviçre- Lugano fuarları gibi ulusal ve uluslararası birçok fuarda Haymana’yı başarıyla tanıtan Haymana Belediyesi, ikinci kez katıldığı, EMİTT Fuarında da Haymana’yı en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

16.5° / 5.4°
  • BIST 100

    9508,6%2,51
  • DOLAR

    37,91% -0,17
  • EURO

    42,27% 1,58
  • GRAM ALTIN

    3808,89% 1,18
  • Ç. ALTIN

    6215,85% 0,88