HAYMANA`DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Haymana?da muhtarlar günlerini kutladı.

19.10.2015 14:53:28 0
HAYMANA`DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Haymana’da muhtarlar günlerini kutladı. 
Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya beraberinde ki heyet Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunduktan sonra Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. 
 
Muhtarlar daha sonra Haymana'da yemek programı tertipledi. Yapılan yemeğin ardından Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Beşkaya açılış konuşmasında şunları söyledi. "Bilindiği gibi Geçtiğimiz Mart ayında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Hüseyin Akdeniz Başkanlığında Bolu’da toplanmıştır. Yapılan toplantı sonucunda 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlanması için Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne başvuru yapılmış ve bu başvuru sonucunda Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla ’19 Ekim Muhtarlar günü’ olarak ilan edilmiştir. Bugünün muhtarlar günü ilan edilmesi tüm muhtarlarımız tarafından sevinçle karşılanmaktadır." 
 
Muhtarlar olarak görevlerinin artık daha geniş bir açıda olduğunu belirten Beşkaya,"Birlik ve beraberlik içerisinde Haymana'mıza daha iyi hizmet sunmak adına çalışacağız. Muhtarların hiç bir şekilde siyasi bir amacı yok, bizim taleplerimiz Haymana için olmalıdır." dedi. 
 
Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan ise yaptığı konuşma da, "Muhtarlık toplumumuz için çok önemli bir gelenek olup, aynı zamanda vatandaşımızın devlete açılan ilk kapısıdır. Vatandaşımız ilk muhtara derdini anlatır. Bundan dolayı muhtarlarımız çok önemli bir görev ifa etmektedir." dedi. 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RİÜZGAR KABASAKAL

38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10680,00%-0,82
  • DOLAR

    32,95% 0,25
  • EURO

    35,28% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2456,69% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00