HAYMANA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AYSU`DAN İBİŞ`E YANIT!

Ankara Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Erkan İbiş`in Geçen hafta Haymana ilçesini ziyareti sırasında söylediği sözlere,Eski Belediye Başkanı Hacı Aysu`nun Basın Danışmanı Rizgar Kabasakal`dan yanıt geldi.

25.11.2014 07:47:48 0
HAYMANA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AYSU`DAN İBİŞ`E YANIT!

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbişin sözlerine karşın Eski Belediye Başkanı Hacı Aysunun basın danışmanı ve aynı zaman da medya takipçisi Rüzgar Kabasakaldan Artuklu Haber Ajansı`na açıklama geldi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbişin sözlerine karşın Eski Belediye Başkanı Hacı Aysunun basın danışmanı ve aynı zaman da medya takipçisi Rüzgar Kabasakaldan Artuklu Haber Ajansı`na yazılı açıklama gönderildi.

 Açıklama da şunlar söylendi.

``Geçtiğimiz Cuma günü ilçemiz Haymanaya gelen ve “Daha önceki Belediye yönetiminde gördüğümüz sıkıntılar nedeniyle bir ara Haymana Meslek Yüksek Okulunu kapatmayı düşündük. diye Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbişin böyle bir söz söylediğini iddia eden Haymana Belediyesinin Basın Odasından çıkan haber ile ilgili olarak kamuoyunu  bilgilendiriyoruz.

Sevgili Haymanalılar Prof. Dr. Erkan İbiş Eski Belediye Başkanı Sayın Hacı Aysu zamanında Yüksekokul ile ilgili hiç bir sunu bizlere bildirmemiştir. Sözleri koca bir yalan ibarettir.
Yüksekokulu Haymanaya kazandıran ve gerekli tüm imkanı sağlayan Eski Belediye Başkanı Sayın Hacı Aysu`ya okulun o dönem ki müdürü Prof. Dr. F. Deniz Evcik tarafından Yüksekokul ile ilgili olarak sunlar söylenmiş olup ve Haymana Belediyesi ve Eski Haymana Kaymakamı Hüseyin Karameşe bu sunlar ile acil olarak anında ilgilenmiştir.
Ayrıca Prof. Dr. F. Deniz Evcikin de o dönem okulun kapatılması ile ilgili Haymana Gazetesine yaptığı açıklama “Meslek Yüksekokulumuzun kapanması durumu söz konusu bile olamaz. Meslek Yüksekokulumuzun Kızılcahamam’a taşınmasına Deniz Evcik’in gücü yetmez. Böyle birşey yok. Haymana Belediyesi ile ortaklaşa hazırladığımız Avrupa Birliği Projemizi imzaladık. Okulumuzun bölüm sayılarını arttırmanın gayreti içindeyiz.
Bir diğer açıklama da Öte yan okulumuzun tüm eksiklikleri gideriliyor. Sağolsun Belediye Başkanımız Hacı Aysu sıkıntılarımız ile yakından ilgileniyor Eksiklerimiz gideriliyor. Herşeyin daha iyi olmasını bekliyoruz.” diye bir açıklaması olmuştu.
Ve yine yüksekokulun resmi web sitesinde yayınlanan okulumuz hakkında yerinde de Bundan sonra yüksekokula tahsis edilen binalarda Haymana Belediye Başkanlığı tarafından geniş kapsamlı tadilat çalışmaları başlatılmıştır. Tadilat çalışmalarına paralel olarak Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da tefriş ve eğitim alt yapısı çalışmaları yürütülmüştür. Bu çalışmalar da hızla tamamlanarak Eylül 2010 itibarı ile bina eğitim – öğretime hazır hale gelmiştir. diye açıklama yayınlanmıştı.

Bizler Haymana için hizmet yapmalarını beklediğimiz Haymana Belediyesinin AK Partinin Aday gösterdiği ve AK Partimiz de başarılı bir izlenim bırakan Eski Haymana Belediye Başkanımızla uğraşmalarından çekinmiyoruz. Ancak bizim ile uğraşırken hizmeti unutan bu Belediyenin Haymanaya ne kadar faydalı olacağının düşüncesi içine girmiş bulunuyuz. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Erkan İbişi de bu bilgisiz açıklamalarından dolayı muhattap dahi almayacağız.
Bu konuyu halkın ve Haymana Kamu oyunun vicdanına bırakıyoruz.
Eski Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysunun Basın Danışmanı Rüzgar Kabasakal``Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/HAYMANA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04