HAYRETTİN DEMİR:``TÜRKİYENİN İSTİKRARI İÇİN AK PARTİ`YE OY VERİN``

Mardin`in Yeşilli ilçesi Belediye Başkanı Hayrettin Demir,Dün Akşam Yeşilli ilçesinde,Parti Teşkilatı ve Ak Parti Milletvekili adayları ile Yeşilli Halkının davetli olduğu geniş katılımlı Yemekli toplantı düzenledi.

5.06.2015 08:18:04 0
HAYRETTİN DEMİR:``TÜRKİYENİN İSTİKRARI İÇİN AK PARTİ`YE OY VERİN``

Mardin'in Yeşilli ilçesi Belediye Başkanı Hayrettin Demir,Dün Akşam Yeşilli ilçesinde,Parti Teşkilatı ve Ak Parti Milletvekili adayları ile Yeşilli Halkının davetli olduğu geniş katılımlı Yemekli toplantı düzenledi.
Yemekli Toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Hayrettin Demir,Çözüm sürecinin,Barış sürecinin,İstikrarın devamı için,Ak Partiyi sevsin sevmesin herkesin 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'ye oy vermesini istedi.
Yeşilli İlçe Meydanında verilen Akşam yemeğine,Ak Parti Mardin Milletvekili,TBMM Dilekçe komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkullubey,Ak Parti Milletvekili adayları Orhan Miroğlu,Abdullah Erin,Cengiz Demirkaya,Mehmet Emin Deniz,Ahmet Vejdi Kahraman,Ak Parti il Başkanı Bahattin Uncu ve İl Yönetimi,Ak Parti Mardin il Kadın Kolları,Gençlik Kolları,Yeşilli Kaymakamı ve Yeşilli ilçe Teşkilatı ile Partili vatandaşların katıldığı Yemekli toplantıya katılım yoğun oldu.
Ak Parti Yeşilli  Belediye Başkanı Yemek öncesi yaptığı konuşmasında,İstkrardan bahsederek,Çözüm sürecinin,Barışın Devamı için,Beni sevsin Sevmesin,Ak Parti adaylarını sevsin Sevmesin,Ak Partiyi Sevsin sevmesin,7 Haziran seçimlerinin Türkiye için adeta varlık yokluk mücadelesi olduğunu vurgulayan Başkan Demir, "Türkiye'nin gelişmesinden memnun olmayanların bütün çabası istikrarı bozdurmak. Hepsi AK Parti'ye karşı cephe oldular. Onun için biz size güveniyoruz. Bu seçimde gücünüzü gösterin. Bu istikrarı inşallah bozdurmayalım.7 Haziran seçimlerinde Herkes oyunu Ak Parti'ye vermeli" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07