HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU)'NDAN ARTUKLU BELEDİYE SİNE 'ÇÖP TOPLAYICI EŞEKLERİ EMEKLİ EDİN'ÇAĞRISI

HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU) (Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat Mardin Artuklu Belediyesine çağrı yaparak,Çöp toplayıcı Eşeklerin artık emekli edilmesini istedi.

Mardin 15.12.2021 09:14:00 0
HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU)

 HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU) (Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat Mardin Artuklu Belediyesine çağrı yaparak,Çöp toplayıcı Eşeklerin artık emekli edilmesini istedi. 

 

 HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU)'ndan yapılan çağrıda şu ifadelere  yer verildi;

 

''Uzun yıllardır güzel gizemli Mardin'in dar sokaklarında tarafınızca açıkladığınız ''araç giremediği için mecburen eşekler yardımıyla çöp toplatıldığı'' hususunda HAYTAP (HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU) (Başkanımız Sayın Ahmet Kemal Şenpolat )olarak artık bu faaliyete son vermenizi hatta HAYTAP ve Belediyeniz arasında bir protokol imzalayıp bunu kamuoyuna duyuralım. Artık bu işi yapabilecek triportörler ve akülü araçlar kullanılmaktadır. O dar sokakların çöplerini toplamanın tek çaresi bu gariban eşekler olmasın.https://kesanonline.com/kesanda-bir-donem-sona-eriyor-at-arabalarinin-yerini-triportorler-aliyor/

Bu konuda Keşan Belediyesinin çalışmalarını izlemeniz için yukarıda linkten bilgi alabilirsiniz.Turizm cennetlerimizden biri olan Mardin de bu uygulamaya geçerek dünya şehirlerine örnek olalım bu konuda başkanımız Ahmet Kemal Şenpolat ile beraber elbirliği ve desteğiyle bu zavallı yük hayvanlarını artık emekliye ayırıp Bursa da yeralan HAYTAP EMEKLİ HAYVANLAR https://www.haytap.org/tr/haytap-emekli-hayvanlar-ciftligimiz- çiftliğimizde sakat olanların tedavisini yapıp orada son günlerini huzurlu sağlıklı geçirmeleri için harekete geçelim.Daha fazla zaman kaybetmeden bu uygulamaya son verelim biz bu konunun takipçisi olacağız ve işin peşini bırakmayacağız. Bu çağda böyle bir uygulama olmamalı.

Bu konuda en kısa sürede harekete geçmeniz hususunu bilgilerinize arz ederiz.''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71