Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı ziyaret

Mamak Belediyesi Kutludüğün’de bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin kapılarını ardına kadar açtı.

Ankara 5.10.2024 12:12:00 0
Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı ziyaret

Mamak Belediyesi Kutludüğün’de bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi  ve Geçici Bakımevi’nin kapılarını ardına kadar açtı. Vatandaşlar, hayvanseverler, gönüllüler ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan ziyaretçi heyeti Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla barınaktaki patili dostlarını ziyaret edecek.

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yerel seçimler sürecinde sözünü verdiği yaşam alanı projesinin gelişimini, Kutludüğün Hayvan Barınağı’ndaki gözle görülür iyileştirme çalışmalarını ve Mamak’ta yaşayan hayvanların hangi koşullarda yaşadığını ziyaretçilere bir kez daha anlatacak. Sosyal mecralarda üretilen iftira ve karalama kampanyalarına “ Onlar Bize Emanet “ diyerek cevap veren Başkan Şahin, patili dostlarımız canla başla çalışmaya devam edeceğini bir kez daha gözler önüne serecek.


 
Başkan Şahin barınağı sık sık ziyaret ederek koşulları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu sefer Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarından gönüllülere, hayvanseverlerden vatandaşlara sokak hayvanlarının yaşam koşullarını yerinde görmek isteyen tüm Ankaralılar için bir ziyaret gerçekleştirilecek. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Cuma gününe denk geldiğinden, ziyaret 6 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bu sayede ziyarete katılımın daha da artması bekleniyor. Başkan Şahin Saat 13:00’ da tüm hemşerilerimizi Kutludüğün’de bulunan Mamak Belediyesi Sokak
Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne beklediklerini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Anahtar Kelimeler: Hayvanları Koruma anlamlı ziyaret
30.5° / 18.6°
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41