HDP ADAY ADAYINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Trabzon`da Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıda provokasyon şüpheleri artıyor.

Gündem 6.04.2015 12:39:32 0
HDP ADAY ADAYINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıda provokasyon şüpheleri artıyor.

Fenerbahçe kafilesinin Trabzon - Sürmene'de uğradığı silahlı saldırının ardından birçok iddia ortaya atılırken sosyal medyada yayılan ve HDP Trabzon örgütüne ait olduğu iddia edilen bir tweet kafaları karıştırdı.

Sosyal paylaşım sitesi twitter’de paylaşılan mesajda, "Trabzon'da HDP Binası açtırmayanlar, bizi terörist ilan edenleri yarın Türkiye terörist diye hitap edecek. Milliyetçi Trabzon sende bizi yıldıramazsın"ifadelerine yer verildi. 

Sayfadan kısa sürede kaldırıldığı iddia edilen paylaşımın gerçekliği de tartışma konusu oldu.

Yaşanan bu provokasyon olayının basit bir saldırı olmadığı, Fenerbahçe kafilesinin yanı sıra Hükümet, Trabzon halkı ve HDP’nin de profesyonel olarak hedef seçildiği iddialarını gündeme getirdi.

HDP hesabın kendileriyle alakalı olmadığını açıkladı.

HDP milletvekili aday adayı eski Trabzon Federasyonu ve Sürmene Derneği başkanı Haydar Dulkadiroğlu yaptığı açıklamada “Fener kafilesine yapılan saldırıyı kınıyorum. Ne idüğü belirsiz bir paylaşımla HDP’nin de hedef gösterilmesini kınıyorum. Anlaşılan bu provokasyonu planlayanlar bir taşla birkaç kuş vurmak istemişler. Bu hedefler HDP’nin yanı sıra Fenerbahçe, Trabzon halkı ve hükümettir. Trabzon insanı bu oyunlara gelmez” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88