HDP?li Sancar:`` Yürüyen semaver olduk``

Artuklu ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdüren HDP Mardin Milletvekili Adayı Profesör Mithat Sancar,çay ikramı için, ?Artık kendimi yürüyen semaver hissediyorum? demesi gülüşmelere neden oldu.

Mardin 8.05.2015 18:55:16 0
HDP?li Sancar:`` Yürüyen semaver olduk``

Artuklu ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdüren HDP Mardin Milletvekili Adayı Profesör Mithat Sancar, şimdiye kadar partilerine oy vermeyenlerin bir kez de emaneten oy vermesini isteyerek, bu emanete sahip çıkacaklarını söyledi. Sancar’ın, çay ikramı için, “Artık kendimi yürüyen semaver hissediyorum” demesi gülüşmelere neden oldu.

HDP Mardin Milletvekili Adayı Prof. Mithat Sancar, Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor. HDP’li Sancar’ın Mardin’de farklı kesimlere yaptıkları ziyaretlere HDP Mardin İl Eş Başkanı Aysel Erol, HDP’li yöneticiler ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk eşlik etti. Gittikleri her yerde sıcak bir şekilde karşılanan Sancar ve HDP heyetine destekler artıyor. Yaptıkları ziyarette yurttaşlardan oy isteyen Sancar, halkın HDP’nin ilkelerini sahiplediğini ve olumlu baktığını ifade etti. Sancar, farklılıkların bir arada ve eşit bir şekilde yaşam sürmesini tesis edeceklerini söyleyerek, şöyle devam etti:

“Şimdiye kadar bize oy vermeyenlere şunu söylüyoruz? Bizim mesajlarımıza bir emanet oyu verin. Bir deneyin görün; çünkü huzur içinde, barış içinde, ekonomik refah içerisinde elimizden gelen her şeyi ayrımsız yapacağız. Bu sözümüzü tutabilmemiz için Mardin halkının büyük bir kısmının bizim arkamızda olmasını istiyoruz. İster gönüllü oyla ister emanet oyla. Seçim bittikten sonra  çalışırız. Memnun olmadınız mı valla boynumuzu eğeriz özür dileriz. Bu emanete sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.”

Ziyaretler sırasında çay ikram edilmesi sırasında espiri bir dille konuşan HDP adayı Sancar, “Gittiğimiz her yerde çay içiyoruz. Artık kendimi yürüyen bir semaver olarak görüyorum” demesi, gülüşmelere sahne oldu.

Sancar ve HDP heyeti, daha sonra Artuklu ilçesinde ziyaretlerine devam etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI*MARDİN

 

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22