HDP`Lİ TAN`DAN TAZİYE ÇADIRI TEPKİSİ
HDP`ye karşı çıkışlarıyla gündem yaratan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,bu kez de Partililerin taziye çadırı ziyaretlerine ağır eleştirilerde bulundu.
HDP'ye karşı çıkışlarıyla gündem yaratan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,bu kez de Partililerin taziye çadırı ziyaretlerine ağır eleştirilerde bulundu.
Ankara da geçen hafta meyda gelen ve 29 kişinin ölümüne neden olan Ankara saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Abdulbaki Sömer için Van'da taziye çadırı kuruldu. Bombacının cenazesini HDP ve DBP'li vekiller kaldırdı. O ziyaret CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında HDP Milletvekili Altan Tan'a soruldu. Tan da ziyareti yanlış bulduğunu belirterek, "Bana göre de Bu tip olaylar karşısında net bir tavır sergilemek gerekir. Bu tip eylemler terör eylemleridir. Bunların kınanması lazım. Bu tip eylemleri kutsayan, doğru bulan buna prim veren kutsayan doğrudan ya da dolaysız eylemler de yanlıştır. Daha ne diyeyim. Taziye çadırına gitmek de yanlıştır" ifadelerini kullandı.
KAYNAK:AKİT
-
1
Mehmet Dicle: ''Niksar Merkezli Deprem Hepimizi Derinden Endişelendirdi''
-
2
Mardin'de Fakülte Uygulama Alanında Yerel Üzüm ve İncir Çeşitlerinin Dikimi Gerçekleştirildi
-
3
Fields madalyalı matematikçi Türkiye’de konferanslar verecek
-
4
Türk Dünyası’ndan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
-
5
Ortadoğu Gerilimi Otomobil Fiyatlarına Yansıyacak
-
6
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
7
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
8
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
9
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
10
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
11
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,53% -0,77
-
GRAM ALTIN
7126,77% -1,09
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65



