HİWA MİROĞLU`NUN SAHA PRODÜKTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI FİLM MALATYA FİLM FESTİVALİNDE YARIŞACAK

Ak Parti 26.dönem Mardin Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu`nun kızı Hiwa Miroğlu`nun Saha Prodüktörlüğünü , Ensar Altay`ın yönetmenliğini yaptığı ve Muhammed Bzeek`in, ölmek üzere olan çocukları evlat edinmesiyle ABD`lileri çok etkileyen

Kültür ve Sanat 14.11.2018 10:04:47 0
HİWA MİROĞLU`NUN SAHA PRODÜKTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI FİLM MALATYA FİLM FESTİVALİNDE YARIŞACAK

 

Ak Parti 26.dönem Mardin Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun kızı Hiwa Miroğlu'nun Saha Prodüktörlüğünü , Ensar Altay'ın yönetmenliğini yaptığı  ve Muhammed Bzeek'in, ölmek üzere olan çocukları evlat edinmesiyle ABD'lileri çok etkileyen hikayesini konu edinen Guardian Of Angels (Meleklerin Koruyucusu) Filmi  Malatya 8. Uluslararası Film Festivali’nde ulusal  branşta yarışacak.

 

Yönetmenleiğini Ensar Altay'ın,saha prodüktörlüğünü Hiwa Miroğlu'nun yaptığı TRT World Yapımı olan ve  Dünya prömiyerini Tulsa American Film Festivali'nin açılışında yapan TRT World Films yapımı belgesel,   8. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde de hem ulusal hem uluslararası kategoride yarışacak. İkinci gösterimini de Hollywood'un önde gelen festivallerinden Downtown Los Angeles (DTLA) Film Festivali'nde gerçekleştiren ve her iki festivalde de büyük beğeni toplayan "Guardian Of Angels", 13 Kasım'da Malatya'da sinemaseverlerle buluştu.Film Malatya 8. Uluslararası Film Festivali'nde de hem ulusal hem uluslararası kategorilerinde yarışacak.

 

Ak Parti MKYK Üyesi ve tanıtım ve medya başkan yardımcısı Orhan Miroğlu  ile  Eşi Canan Miroğlu Kızları Hiwa Miroğlu'nun saha Prodüktörlüğünü  yaptığı Filmin gösterimine katılmak ve kızlarıHiwa Miroğlu'na destek vermek üzere dün Malatya'ya giderek Filmi sinema salonunda izledi.

 

Filmi çok beğendiğini söyleyen Orhan Miroğlu çifti Filmi izlerken  zaman zaman çok duygulandıklarını ifade ederek,Muhammed Bzeek'in ölmek üzere olan çocuklara karşı gösterdiği büyük gayretin  insanları çok derinden etkilediğini  dile getirdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MALATYA


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00