HÜDAPAR İL BAŞKANLIĞINDAN İYİPARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Hür dava Partisi Mardin İl Başkanı İsmail ÇEVİK Artuklu ilçe Başkanı Ferit DENGİZ ve il Yönetim kurulundan oluşan Hüdapar Heyeti İyi parti Mardin İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin 24.01.2020 19:10:36 0
HÜDAPAR İL BAŞKANLIĞINDAN  İYİPARTİ  MARDİN İL BAŞKANLIĞINA  ZİYARET

Hür dava Partisi Mardin İl Başkanı İsmail ÇEVİK  Artuklu ilçe Başkanı Ferit DENGİZ ve il Yönetim kurulundan oluşan Hüdapar Heyeti İyi parti Mardin İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

 

 Hüdapar Heyeti İYİ PARTİ Mardin İl Başkanı Süleyman AKAR ve Yönetim Kurulu Uyeleri M.Sait DİREKÇİ Hüseyin ÖZTÜRK ve İyiparti Artuklu ilçe Başkanı Ali ÖZMEN  Tarafından  Karşılandı.

 

İyiparti Mardin il başkanı Süleyman AKAR   Milletimizi Kutuplaştıran Ayrıştıran birbirine adeta düşmanca tavır sergilenmesine neden olan Tarafgir siyasette  karşı Siyasiler olarak  birbirini seven sayan yardım eden Bir toplumun inşaası için Başta Bizlere çok büyük görevler düşmektedir. 


Bu vesile ile Hudapar Heyetine bu  anlamlı ziyaretlerinden dolayı Teşekkur ederiz dedi.

 

Hüdapar il Başkanı İsmail ÇEVİK  bizlerde siyasetteki ayrıştıran kutuplaştıran dili tavsip etmediğimizi Siyasi partilerin dayanışma halinde,  Ülke menfaatleri doğrultusunda Millete hizmet konularında birlik ve beraberlik halinde olmalıdırlar dedi 

 

HUDAPAR il başkanı ismail ÇEVİK bizleri sıcak ve samimi  bir ortamda  karşılamalarından dolayı  İYİPARTİ il başkanı Süleyman AKAR şahsında Yönetim Kuruluna Teşekkur ediyoruz dedi 

 

Türkiye ve Mardin ile ilgili konularda karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 İYİPARTİ Mardin il başkanı AKAR enyakın  iade ziyerette bulunacağız. Mardin'de Kutuplaştıran ayrıştıran ötekisini yok sayan siyasi anlayışı hep beraber  ortadan kaldıracaz ve inşallah Türkiye de örnek olacağız dedi.

 

Günün anısına çekilen Fotoğraflar ile ziyaret sona erdi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15