İbrahim Fide Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti`den Mardin Milletvekili Aday Adayı İbrahim Fide, ??Halkını seven, halkını bağrına basarak yola çıkar?? diyerek bu yolda halkın yanında durmayı görev olarak bildiklerini söyledi.

Mardin 4.03.2015 16:43:57 0
İbrahim Fide Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adayı İbrahim Fide, ‘’Halkını seven, halkını bağrına basarak yola çıkar’’ diyerek bu yolda halkın yanında durmayı görev olarak bildiklerini söyledi.

 AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adayı İbrahim Fide, ‘’Halkını seven, halkını bağrına basarak yola çıkar’’ diyerek bu yolda halkın yanında durmayı görev olarak bildiklerini söyledi.

Bölgesinde seçim çalışmalarına devam eden İbrahim Fide, "Sadece teşkilatlarımızı değil, sahayı da karış karış dolaşıyoruz. İnsanımız kendisine bir adım gelene on adım geliyor, kucak açıyor. Samimiyet, ahde vefa bu milletin değişmez hasleti. Millet kendisini seveni ölesiye seviyor. 'Erdoğan Sevgisi’ni iyi anlamak lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki teveccühü nasıl genel seçimlerde de yakalarız, bunun kaygısını çekiyoruz. Milletimizin şaşmaz bir feraseti var. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bu ferasetin, bu enginliğin kodlarını en iyi bilenlerden… İnşallah önümüzdeki 7 Haziran hem demokrasi tarihimiz için, hem de 3 Kasım 2002'den bu yana devam eden ırmağın doğal yatağına akma süreci için yeni bir milat olacak" dedi.

HALKLA BERABER KÖTÜ SÜREÇLERİ ATLATTIK

Halkla beraber birçok zorlu süreçten geçtiklerini aktaran Fide, “17 Aralık'ta Türkiye uçurumun kenarından döndü. Fırsat bulsalardı, Mesiyanik bir vesayet sistemi kuracaklardı. Bu süreçte, Recep Tayyip Erdoğan dik dururken, işbirlikçilerin, bekle gör politikası izleyenlerin, sessiz kalarak Türkiye'ye, milletimize değil örgüte hizmet ettiklerini gördük. 7 Haziran bu bağlamda da bir ayıklanma olacak. İnsanımız kendi değerlerini, devletini milletini göz bebeğinden aziz bilir. Yeni Türkiye'de devletin ekseni de milletimizin gözbebeğidir. Son açıklanan barış sürecinde ise bunun somut örneklerini gördük. Barışa ve huzura çok yakın olduğumuz bu dönemde halkımızın desteğini alarak 7 Haziran seçimlerinde bunlara cevap vereceğiz” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88