İBRAHİM KÖSEN VE CENGİZ DEMİRKAYA KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Mardin Milletvekilleri adayı İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya köy gezilerine ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

11.06.2018 16:21:53 0
İBRAHİM KÖSEN VE CENGİZ DEMİRKAYA KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Mardin Milletvekilleri adayı İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya köy gezilerine  ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

 

24 Haziran seçimleri kapsamında Köy köy gezerek vatandaşlarla buluşan  Ak Parti Mardin Milletvekilleri adayı İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya'ya gittikleri her yerde Çocuklardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi var.

 

Sabah saatlerinde Kızıltepe Hububat merkezine giderek Başkan Mehmet Şerif Öter'e Hayırlı Olsun''ziyareti ile güne başlayan Kösen ve Demirkaya daha sonra köylere giderek vatandaşlarla kucaklaştı.

 

Yol boyunca sevgi gösterileri ile karşılanan Kösen ve Demirkaya Tarlada çalışan Köylülerle çalışarak bir süre onlarla sohbet etti.Gittikleri köylerde köy çocuklarının yoğun sevgisi ile karşılanan Kösen ve Demirkaya çocuklarla sohbet ederek bir süre görüştüler,çocukların taleplerini  de kırmayan Kösen ve Demirkaya çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kösen ve Demirkaya Gittikleri köylerde vatandaşlara  24 Haziran’daki seçimlerin önemini detaylıca anlatıp katılımcıların sorularını cevaplandırdı. 

 

Ak Parti Mardin Milletvekili adayı Kösen “16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık seçiminde büyük destek vererek, TBMM’de onun Milletvekili adaylarıyla birlikte yola devam etmeliyiz” diyen Kösen , “ Milli görüşçüler, muhafazakarlar ve demokratlarla birlikte büyük, güçlü Türkiye için yola çıktık. Büyük projelerle birlikte yolumuza devam edeceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerini iple çekip nasıl sevinç gösterisi yapacaklarının hesabını şimdiden yapan Avrupa, İsrail ve Amerika inşallah kendi üzüntüleri içinde boğulacaktır. 24 Haziran’da oyumuzu kararlı bir şekilde büyük bir gururla Cumhur ittifakına Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliğinde de AK Partiye vermeliyiz. 16 yılda yapılanlar belli. Milletimizin hafızasında yer eden bir durum var” ifadelerini kullandı

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34