İBRAHİM PORDUGAN TÜRKİYENiN EN GENÇ ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESOB )Yönetim Kurulu ilk Toplantısında görev bölümü yaparak,MESOB Başkan Vekilliğine 16 05 1983 doğumlu ve aynı zamanda Mardin Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Porduğan

Mardin 22.10.2017 13:07:26 0
İBRAHİM PORDUGAN TÜRKİYENiN EN GENÇ ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

1 Ekim Tarihinde ,Başkan ve Yönetim arasında süren anlaşmazlıklar nedeniyle  Mardin esnafının sorunlarına çözüm üretmek üzere Olağanüstü Kongreye gidilen Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde İsa Tunç, İbrahim Pordoğan, Atman Elitaş, Hüseyyin Gündoğdu ile Gültekin Coyrat Yönetime  seçilmişti.

 

1 Ekim tarihinde yapılan MESOB Olağanüstü kongresinde 159 delegeden oy kullanan 88 delegenin tamamının oyunu alan İsa Tunç, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yeni dönem başkanlığına seçilmişti.

 

Seçimi kazanan MESOB Yönetim Kurulu ilk Toplantısında görev bölümü yaparak,MESOB Başkan Vekilliğine 16 05 1983 doğumlu ve aynı zamanda Mardin Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini yürüten  İbrahim Porduğan’ı getirdi.

 

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar          Odası Başkan vekilliği görevine getirilen İbrahim Pordugan Türkiye’nin en genç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili olarak seçilmekten dolayı   büyük gurur duyduğunu belirterek, Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, esnafın sorunlarına çözüm olmak ve uyum içerisinde çalışarak,53 bin Mardin esnafının mağduriyetini ortadan kaldırmak için büyük çaba harcayacağız’ ’Dedi

 

MESOB Başkan Vekili İbrahim Pordugan Yeni dönemde herkesle ama özellikle de temsilciliklerini üstlendiğimiz esnaflarımızla samimi duygularla yakın bir çalışma imkânı içerisinde olacağız. Görev süremiz boyunca gerek odalarımızın ve üyelerimizin sorunları gerekse de ilgi alanımıza giren bu kentin sorunlarının çözümü noktasında, bu şehri yönetenler ve diğer sivil toplum örgütleriyle uyumlu, istişareli ve azami bir gayretle irtibat içerisinde olmanın gayreti içerisinde olacağız. Dünya'nın 3. SİT Şehri olmaya aday olan, inanç turizminde yıldızı her geçen gün parlayan kadim medeniyetimizin beşiği olan Mardin'in özellikle de turizm sektörünün önemli bir bileşeni olması açısından esnafımızın mesleki yeterliliği ve gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Özellikle de Esnafın gelen yabancı Turistlerle iletişim kurabilmeleri için Yabancı Dil Kursları açarak iletişim kurmaları yönünde çalışmalar başlatacaklarını ifade etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56