İBRAHİM SİNCAR,MARDİN DEVLET HASTANESİ ÖNÜNDE YAŞANAN TRAFİK KAZALARINA ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTEDİ

Türkiye Mardin`i Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sıncar Artuklu Haber`e yaptığı açıklamada,Son günlerde Mardin Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen Ölümcül kazalara çözüm bulunmasını istedi.

Mardin 17.05.2017 13:01:19 0
İBRAHİM SİNCAR,MARDİN DEVLET HASTANESİ ÖNÜNDE YAŞANAN TRAFİK KAZALARINA ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTEDİ

Türkiye Mardin'i Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sıncar Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada,Son günlerde Mardin Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen Ölümcül kazalara çözüm bulunmasını istedi.

 

Başkan İbrahim Sıncar yaptığı açıklamada Mardin Devlet Hastanesi Kaşağında son Günlerde Ölümcül Trafik Kazalarının meydana geldiğini ve vatandaşların hayatlarını kaybettiği bu kazaların engelenmesi gerektiğini belirterek,vatandaşların belediye ve ulaşım dairelerine ve bimer’e başvurular ile yetkililerden yardım istese de bugüne kadar sonuç alabilmiş değil. Cadde üzerinde hız kesici uygulamaların yapılma imkânı söz konusuyken herhangi bir adım atılmamış olması  her gün binlerce kişinin gelip-geçtiği Mardin Devlet Hasnesi  önünde ciddi bir hayati tehlike ve riski devam etmektedir.

 

Devlet Hastanesi önünde yapılan ışıklı kavşağın ise Devlet Hastanesine  uzak olmasından dolayı araçların hız kesmesine yaramadığı ve ışıklı kavşağın olmadığı yönden gelen araçlarında hızını kesecek önlemlerin bulunmaması  nedeniyle Devlet Hastanesi önünde vatandaşlar  her an kaza tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktadır.. Vatandaşlar  bölgede sürekli meydana gelen trafik kazalarına çözüm bulunmasını istiyor.

 

Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Mardin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sizin aracılığınız ile çağrıda bulunarak,önlem alınmasını rica ediyorum.''Dedi.


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07