İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını duyurdu.

Siyaset 3.08.2024 21:35:00 0
İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

 

İbrahim Umut İnce, CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını duyurdu. Gençlik sorunlarına çözüm odaklı projelerini açıklayan İnce, kariyer istasyonu projesi ve genç mahalle temsilcileri gibi yenilikçi girişimlerle gençlerin sorunlarını çözmeyi hedefliyor. Bursa’da kardeşlik köprüsü kurma vurgusu yapan İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini savunacak ve gençleri birleştirici bir güç olarak örgütleyeceklerini belirtti.

 

İbrahim Umut İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. İnce, 23 Şubat 2003 tarihinde Üsküdar’da doğduğunu ve genç yaşta çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. Konuşmasında, gençlik sorunlarına çözüm üretme konusundaki kararlılığını vurguladı.

İnce, ilk projesinin Belediye başkanları ve milletvekillerini Osmangazili gençlerle panelde bir araya getirmek olduğunu söyledi. Bu panel, gençlerin sorunlarını çözmek ve başkanların tecrübelerinden faydalanmak amacıyla düzenlenecek. Ayrıca, genç mahalle temsilcileri belirleyerek mahallelerin problemlerini çözmeye yönelik bir diğer projeye de odaklanacaklarını belirtti.

KARİYER İSTASYONU PROJESİ İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLACAK

En kapsamlı projelerinden biri olan “Kariyer İstasyonu” projesi, genç işsizliği sorununa çözüm sunmayı hedefliyor. Bu projede, gençlerin eğitim ve yetkinlik durumları puanlanarak iş insanlarına yönlendirilecekleri açıklandı.

 

İnce, konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerini savunacaklarını ve gençleri partinin temel ilkelerine uygun olarak örgütleyeceklerini ifade etti. Gençlerin desteklerini beklediğini belirten İnce, Bursa’da kardeşlik köprüsünü kurma hedefini de dile getirdi.

“BURSA’DA KARDEŞLİĞİN KÖPRÜSÜNÜ KURACAĞIZ”

İnce konuşmasını şu sözlerle bitirdi:

“Bir hayalimiz var. 20 yıllık AKP iktidarının karanlığa boğarak her kimliği ayrıştırdığı, düşmanlaştırdığı ülkemizde, biz kendi kentimizde gençlik için barış ve kardeşlik köprüsü kurarak yarınları inşa edeceğiz.
Sırtımızı gençliğin yılmak bilmez enerjisine vererek ve gücümüzü de buradan alarak hiç kimsenin memleketini, dini inancını ayrıştırmadan, farklılıklara değil aynılıklara bakarak yolumuzda yürüyoruz.
Yolumuz uzun ve engebeli, biliyoruz. Ama bu yolu yürüyecek, gerektiğinde de yürüdüğümüz yeri yol yapabilecek siyaset üretme, konuşma ve ideolojik fikrimizi üretebilecek birikime sahibiz. En önemlisi, bütün bunları şehrimize fayda sağlamak için hayata geçirebilecek enerjimiz var.

 

Cumhuriyet fikri hür, vicdanı hür nesiller ister. Biz de kendi fikriyle hareket eden gençler olarak nepotizm ve kayırmacı siyasetin karşısında birleştirici bir güçle siyasetimize devam ediyor, sadece ve sadece genç arkadaşlarımızdan bu yolda destek bekliyoruz.

 

Yüzyıllar boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, köprü olmuş Bursa’da kardeşliğin köprüsünü kuracağız.

Çünkü biz Nazım’ın da dediği gibi;

Gelmiş dünyanın dört bir ucundan
Ayrı dilleri konuşur, anlaşırız
Yeşil dallarız dünya ağacından
Gençlik denen bir millet var, ondanız.”

 

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor