İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU:`JANDARMA,ASKER,POLİS KAHRAMANCA MÜCADELE EDİYOR`

İçişleri Bakan ıSüleyman Soylu, Mardin-Diyarbakır karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada , "Birbirine inanmış, jandarması, askeri, polisi kahramanca mücadele veriyorlar." dedi.

Gündem 15.03.2017 17:10:45 0
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU:`JANDARMA,ASKER,POLİS KAHRAMANCA  MÜCADELE EDİYOR`

İçişleri Bakan ıSüleyman Soylu, Mardin-Diyarbakır karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen  hain  terör saldırısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada , "Birbirine inanmış, jandarması, askeri, polisi kahramanca mücadele veriyorlar." dedi.

 

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “PKK'nın her yerde sabahtan akşama kadar bütün adamlarına verdiği talimatları tek tek takip ediyor, tek tek izliyoruz, yaptıklarını da biliyoruz. Zaten Meclis'teki uzantılarının ortaya koydukları bütün değerlendirmeleri, talimatları bütün milletimiz takip ediyor.” diye konuştu.
 
 
          İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, değerlendirmelerine şöyle devam etti:
 
         "  Evlatlarımız şu anda 30 operasyon yapıyorlar Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde. 30 ayrı yerde, her yerde ve yapmaya devam edecekler. Hem de nasıl biliyor musunuz? Kış dinlemeden, iki metre kar dinlemeden. Bizimkiler bugüne kadar bine yakın sığınağı, onların o kış üstlenmesi dediğimiz bine yakın sığınağı tarumar etti. Yüzlercesini etkisiz hale getirdi.
 
 
Bizimkiler Gabar'da da Cudi'de de Lice kırsalında da Mardin'de de her yerde onları arıyor. Onlar da sıçan gibi kaçıyorlar sıçan gibi. Oraya gittik, komutanlarımızla, askerimiz, jandarmamız, polisimiz ve korucumuz omuz omuza şu anda 7 bini aşkın evladımız sadece bir operasyonun içerisindeler. Bu daha yeni başladı. Bunu söyleyeyim önümüzdeki günlerde daha önemlilerini göreceksiniz. Bilmenizi istiyorum, hemen bir HDP milletvekili 30 kişi ile beraber operasyonunu yapıldığı bölgeye geldi. Neymiş, insan hakları. Hangi insan haklarından bahsediyorsunuz. Evet, orası ne biliyor musunuz? Hangi talimatı veren kimin peşinde olduğumuzu biz biliyoruz. Orada şu ana kadar 19 etkisiz hale getirilen değil. Biz kimin peşinde olduğumuzu biliyoruz. Eğer biz onu gerçekleştiremezsek kendimizi iş yapmamış sayacağız. İnönü Stadı'nda evlatlarımızın canına mal olan, onları katledenleri orada bulacağız ve gereğini yerine getireceğiz. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Onları kurtarmak için, onları kollamak için oraya geliyorlar."dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00