İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU NUSAYBİN DEVLET HASTANESİNDE YATAN YARALILARI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin`e geldi.Bakan Soylu dün PKK/YPG Terör gruplarının Mardin`in Nusaybin ilçesine yaptığı Havan ve Roketatar saldırısı sırasında yaralanan sivil vatandaşları Nusaybin Devlet

Mardin 12.10.2019 17:14:28 0
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU NUSAYBİN  DEVLET HASTANESİNDE YATAN YARALILARI ZİYARET ETTİ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e geldi.Bakan Soylu dün  PKK/YPG Terör gruplarının Mardin'in Nusaybin ilçesine yaptığı Havan ve Roketatar saldırısı sırasında yaralanan sivil vatandaşları Nusaybin  Devlet Hastanesine ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İlk olarak Mardin Valiliğini ziyaret ederek,Vali Mustafa Yaman'dan bilgi aldı.Daha Sonra Güvenlik unsurları ile Güvenlik toplantısı düzenleyen Bakan Soylu ,daha sonra da Vali Mustafa Yaman,Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz  ,Ak Parti Nusaybin ilçe Başkanı Latif Özel ile birlikte   saat 03.00 te Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden asker ve sivil vatandaşlarımız ile Sağlık çalışanlarını ziyaret etti.


 

Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İlk olarak Mardin Valiliğini ziyaret ederek,Vali Mustafa Yaman'dan bilgi aldı.Daha Sonra Güvenlik unsurları ile Güvenlik toplantısı düzenleyen Bakan Soylu ,daha sonra da Vali Mustafa Yaman,Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz  ,Ak Parti Nusaybin ilçe Başkanı Latif Özel ile birlikte   saat 03.00 te Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden asker ve sivil vatandaşlar  ile Sağlık çalışanlarını ziyaret etti.


 

Mardin İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Saffet Yavuz, bazı hastanelerin sivil halka kapatıldığına ilişkin sosyal medyaya yansıyan asılsız iddialara ilişkin açıklama yaparak bu haberleri yalanladı.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Saffet Yavuz, Nusaybin başta olmak üzere Mardin’deki tüm hastanelerimizde verilen sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksamanın olmadığını ve tüm polikliniklerin çalıştığını bildirdi.

 

Yavuz; “Haftanın 7 günü 24 saati gerek hastanelerde gerek ambulanslarda gerek aile sağlığı merkezlerinde hizmetlerimiz devam etmekte olup hiçbir sağlık kuruluşumuzun vatandaşlarımıza hizmet sunmaması söz konusu değildir. Bu tür asılsız haberlere halkımızın itibar etmemesini bekliyor ve her zaman vatandaşlarımızın en nitelikli sağlık hizmetini alması için tüm gücümüzle çalışmaya devam ettiğimizi belirtmek istiyorum. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00