İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU SİNCANLILARLA BULUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sincan Belediyesi?nin düzenlediği programlar ile Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı?nın düzenlediği konferansa katılmak üzere Sincan?da vatandaşlarla buluştu.

17.03.2017 21:26:47 0
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU SİNCANLILARLA BULUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sincan Belediyesi’nin düzenlediği programlar ile Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği konferansa katılmak üzere Sincan’da vatandaşlarla buluştu.

 

Bakan Soylu ’yu Lale Meydanında binlerce Sincanlı’nın yanı sıra Sincan Kaymakamı Salim Demir ile Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna karşıladı. Bakan Soylu’ya  Ak Parti Ankara Milletvekilleri Jülide Sarıeroğlu ve Murat Alparslan, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç da eşlik etti. Bakan Soylu halkla buluşma toplantısına geçmeden önce konferans salonunun dışında bekleyen Sincanlılara hitap etti. Müthiş bir kalabalıkla karşılaşmaktan ziyadesiyle memnun olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Sincan yine farkını gösteriyor” dedi.

GENÇ ÇİFTİN NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konferans salonuna geçmeden kendisinden nikâh şahitliğini yapmasını isteyen Ak Parti Sincan Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nazım İnan’ın istediğini geri çevirmedi. Nikâh Salonuna geçen Bakan Soylu Nazım ve Sevilay ‘ın nikah şahitliğini yaptı. İnan çiftinin nikâhını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna kıydı. Mutlulukları gözlerinden okunan çifte mutluluklar dileyen Bakan Soylu daha sonra Lale Meydanı Konferans Salonu’nda kendisini binlerce Sincanlıyla buluştu.

DEMOKRASİ KARARGÂHI SİNCAN

Sincan’ın yeri bizim için ayrı diyen Soylu Sincanlılardan çok şey beklediğinin altını çizdi. Bakan Soylu “Siz değerli Sincan halkı bugün burada samimiyetin ve içtenliğin en güzel tablosunu oluşturuyorsunuz. Sizin bu duruşunuz sadece ülkemize değil bütün dünyaya örnektir. Eğer biz bugün yedi düvelle savaşıyorsak sizden aldığımız güç ve iradeyle savaşabiliyoruz” dedi. Sincan’ın 28 Şubat sürecinde yaralar aldığına vurgu yapan Bakan Soylu 15 Temmuz’da buna mahal vermeyen Sincanlılara  “Sincan’ın demokrasi karargâhı olduğunu bildirdiniz bunun için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kendisine seslenen 15 Temmuz Gazisine de yanıt veren Soylu “ Vatanımız için demokrasi için canını hiçe sayan sizlerin gözü arkada kalmasın. Bu referandumdan sonra umut var olacak, ümit var olacak demokrasi yeniden filizlenecek” dedi.

SİNCAN HER ZAMAN GEREĞİNİ YAPTI

Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatan Bakan Soylu Sincan’da güçlü bir evet oyu beklediğini ifade etti. Soylu” 16 Nisan günü yüzümüzü hiçbir zaman kara çıkarmayan sizlerden sandıkları evet oyuyla patlamanızı istiyoruz. Bu ülkenin geleceği için, yarınların aydınlığı ve gençlerimizin umutla yaşaması için sizlerden evet bekliyoruz” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sincan’da yapılan hizmetlerin mimarının Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna olduğunu söyleyerek Başkan Tuna’ya ayrıca teşekkür etti.

SİNCAN EN DOĞRU CEVABI VERECEKTİR

Bakan Soylu’nun Sincan’a yaptığı bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise “Sincanımız yine kendisine yakışanı yapacak ve ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışanlara cevabını sandıkta verecektir. Biz inanıyoruz ki Sincan Ankara’nın kalbi, Ankara Türkiye’nin kalbi, Türkiye de Dünya’nın merkezi. Dünya’nın kaderi Sincan’la değişecek. Bu yolda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız“ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCASN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04