İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nusaybin İlçe Esnafını Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Nusaybin Belediyesini ziyaretinden sonra Tarihi Nusaybin Çarşısı’nda esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mardin 24.10.2021 10:42:00 0
İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy, Nusaybin  İlçe Esnafını Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy Nusaybin Belediyesini ziyaretinden sonra Tarihi Nusaybin Çarşısı’nda esnafları  ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İçişleri Bakan Yardımcı Mehmet Ersoy ile Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş,Nusaybin  Belediyesini ziyaretlerinden sonra Tarihi Nusaybin Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

 

İçişleri Bakan Yardımcısı  Ersoy, Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Demirtaş,Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Nusaybin Tarihi Çarşısı’nı ziyaret etti.

 

İçişleri Bakan Yardımcsı  Ersoy ile Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Demirtaş, Tarihi Nusaybin Çarşısı esnaf ve vatandaşlar  tarafından sıcak bir şekilde karşılanırken,  Bakan Yardımcısı  Ersoy ve  Vali Demirtaş vatandaşlarımızın taleplerini dinledi.

 

Burada esnaflarla bir süre sohbet eden   Ersoy,   Demirtaş ve  Kayabaşı ile beraberindekiler, Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek Başkan Ömer Özel ve esnaflarla   bir araya geldiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00