İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA 2023 YILININ SON GÜNÜNDE MARDİN'E GELDİ

Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mardin Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ve İl Protokolü tarafından Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanında karşılandı.

Mardin 1.01.2024 10:13:00 0
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA 2023  YILININ  SON GÜNÜNDE  MARDİN

Mardin'e gelen İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Mardin Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun ve İl Protokolü tarafından Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanında karşılandı. 

 

Karşılamanın ardından İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, Mardin Valiliğini  ziyaret etti. 


Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile görüştü.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Vali Tuncay Akkoyun  daha sonra modern teknoloji ve imkanlara sahip Nusaybin Dibek Üs Bölgesinde görevi başında bulunan kahraman Mehmetçiklerimizi ziyaret ettiler.


Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, “Kahraman Jandarmamızla birlikteyiz. Bu üs bölgesinde gece gündüz, kar kış demeden tıpkı diğer silah arkadaşlarımız gibi vatan nöbetindeyiz” ifadelerinde bulundu.


Daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan   Bakan Yerlikaya   görevi başındaki kahraman Jandarmamızın yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.


Artuklu Tarihi 1. Caddesinde değerli esnaflarımızı ziyaret eden   Bakan Yerlikaya, Cadde üzerinde karşılaştığı Mardinli vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet ettiler. İçişleri Bakan Ali Yerlikaya; "2024 yılı kadim şehrimiz Mardin gibi asil, umut dolu, güzel geçsin. Ticaret kültürünün yeşerdiği bu topraklarda esnaflarımızın bereketi bol olsun. Mutlu yıllar Mardin. Mutlu yıllar Türkiye’m" ifadelerinde bulundu.


İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya ile Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun, son olarak Kızıltepe Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti.   Bakan Yelikaya ve Mardin  Valisi Tuncay Akkoyun , görevi başındaki kahraman askerlerimizin yeni yılını kutladı.


Ziyaretlerde, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday eşlik ettiler.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19