İÇİŞLERİ BAKANI GÜLER ÇORUM`DA ....

20. ve 21.dönemde Çorum Milletvekilliği, 54. Hükümet`te ise Devlet Bakanlığı yapan Bekir Aksoy'un annesi Saime Aksoy`un Cenaze Törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.

Gündem 26.10.2013 08:43:33 0
İÇİŞLERİ BAKANI GÜLER ÇORUM`DA ....

20. ve 21.dönemde Çorum Milletvekilliği, 54. Hükümet`te ise Devlet Bakanlığı yapan Bekir Aksoy’un annesi Saime Aksoy`un Cenaze Törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.Bakan Güler Cenazeye katılmak üzere Çoruma Polis Helikopteri ile geldi.Bakan Güler`in helikopterinin alana inmesi sırasında kısa süreli hengane yaşandı.Helikopterin iniş yaptığı sırada kalkan ytozdan etkilenen bürokratlar,rabaların arkasına sığınarak,korunmaya çalıştı.Bakan Güler`in  yaşanan olaydan üzüntü duydığu ve Çorum Valisi  Sabri Başköy`e  Alanın sulanmaması nedeni ile serzenişte bulunuduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar`da vefat eden Saime Aksoy`un cenazesi, karayolu ile Mecitözü’ne getirildi. Saime Aksoy`un cenazesi Mecitözü Büyük Cami’de Cuma namazına müteakiben kılının cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi. 
Cenaze törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler`in yanı sıra Çorum Valisi Sabri Başköy, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen,Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara ve Çorum Garnizon Komutanı J.Kd.Alb. Ahmet Çelik, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Ak Parti İl Başkan Vekili Rumi Bekiroğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, emniyet müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Güler ise hava yolu ile ilçeye geldi.
Camiden alınan Aksoy`un cenazesine Bakan Güler ile valiler omuz verdi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ÇORUM 

36.8° / 23.7°
  • BIST 100

    10446,2%1
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    35,04% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2442,57% 0,30
  • Ç. ALTIN

    3954,23% 0,00