İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÖMERLİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Ömerli Belediyesini ziyaret etti.

Mardin 12.09.2022 09:57:00 0
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÖMERLİ  BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Ömerli Belediyesini ziyaret etti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ömerli Belediyesini ziyaretinde Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,Ak Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç,Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya  eşlik etti.Ömerli  Belediyesinde Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ tarafından karşılanan Bakan Süleyman Soylu,Belediye çalışmaları hakkında başkan Husamettin Altundağ'dan bilgi aldı.

Daha sonra Esnaf ile biraraya gelen Bakan Soylu Esnaf'ın sorunlarını dinledi.Ömerli ilçesinde vatandaşlarla da biraraya gelen Bakan soylu vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ömerli Halk Eğitim Merkezine bağlı ÇATOM tarafında kurulan   Ömerlide ki kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği standları gezdi.Standlarda Ömerlili kadınlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Resim

 

Resim

 

Ömerli İlçesinde Mardin Büyükşehir Belediyesince yaz spor okulları kapsamında ücretsiz olarak Yüzme, Futbol, Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi kurslarına katılan çocuklar ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Daha sonra Ömerli ve Dargeçit ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, Gençlik Buluşmaları kapsamında Dargeçitli gençler ile bir araya gelerek gençlerle sohbet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00