İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım Eli

Elmadağ Eğitim, Kültür, Sosyal, Sanat ve Yardımlaşma Derneğinin önderliğinde, gönüllü yardımsever vatandaşlar tarafından açılan kermese ilçe esnafı da destek veriyor.

22.04.2014 09:43:40 0
İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım Eli

 Elmadağ Eğitim, Kültür, Sosyal, Sanat ve Yardımlaşma Derneğinin önderliğinde, gönüllü yardımsever vatandaşlar tarafından açılan kermese ilçe esnafı da destek veriyor. Elmadağlı ev hanımlarının hazırladığı el işlemeleri, hamur işleri ve esnaflar tarafından destek için verilen çeşitli ürünler kermeste satılarak,  öğrencilerin eğitimlerine ve barınmalarına destek oluyor.

 Başkan Şahin Kermesin açılışını gerçekleştirdi.

 Elmadağ Eğitim, Kültür, Sosyal, Sanat ve Yardımlaşma Derneğinin önderliğinde organize edilen kermesin açılış kurdelesini kesen Başkan Şahin; “ Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik için çok önemlidir.” dedi. İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için açılan kermes de alışveriş yapan Başkan Şahin; “ Eğitime destek için yapılan ve yapılacak her türlü organizasyona imkânlar çerçevesinde destek oluruz. Yeterki geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz en iyi imkânlarda eğitim alsınlar” dedi.  

  Başkan Gazi Şahin’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Fatih Çalık; “ Emeği geçen herkese, eğitim gönüllüsü derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Artuklu Haber Ajansı-Ankara

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33