İKİNCİ EL ARAÇLARDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Nisan ayıyla birlikte başlayacak yeni yönetmelik gereği , ekspertiz raporu TSE hizmet yeterlilik belgesi bulunan işletmeler tarafından düzenlenecek ve rapordaki tüm bilgilerin doğruluğundan ekspertiz firmaları sorumlu olacak.

26.03.2019 11:08:01 0
İKİNCİ EL ARAÇLARDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Nisan ayıyla birlikte başlayacak yeni yönetmelik gereği , ekspertiz raporu TSE hizmet yeterlilik belgesi bulunan işletmeler tarafından düzenlenecek ve rapordaki tüm bilgilerin doğruluğundan ekspertiz firmaları sorumlu olacak.İkinci el araç satmak isteyen kişilere, TSE standartlarına sahip firmalardan ekspertiz raporu alma zorunluluğu getiriliyor.

 

Alıcıların mağduriyetini önlemek adına, güvenilirliği olmayan ekspertiz raporlarıyla ilgili tüm sorunlar yeni düzenlemeyle birlikte ortadan kalkacak. Kullandığı ileri teknolojilerle müşterilerine İkinci El Araç Ekspertiz Raporu sunan TÜV SÜD D-Expert, yeni şubeleşme yatırımını Diyarbakır’a yaparak bölgeyi güvenilir ve profesyonel ekspertiz hizmetiyle buluşturdu.

 

İkinci el araç piyasasına getirilen ekspertiz zorunluluğuyla birlikte alıcı ve satıcılar arasındaki güven probleminin ortadan kalkması bekleniyor.Böylelikle gerekli hizmet belgeleri bulunmayan firmalar artık sektörde varlıklarını sürdüremeyecek ve alıcıların yaşadıkları mağduriyetler de son bulacak.

 

1 Nisan 2019 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelik yaklaşırken TÜV SÜD D-Expert ‘te de sektörde başlayacak olan yeni dönemin heyecanı yaşanıyor. Son zamanlarda hem şubeleşme hem de hizmet anlamında uzun süren çalışmalarda bulunan TÜV SÜD D-Expert yetkilileri Diyarbakır’ı da güvenilir hizmet kalitesiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61