İL MÜDÜRÜ SARI, TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDI

Artuklu Cumhuriyet Ortaokulu`nun düzenlediği TÜBİTAK Bilim Fuarı`nın açılışını yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, stantları tek tek gezerek öğrencilerin yapmış oldukları bilimsel çalışmaları inceledi.

Mardin 28.10.2019 13:48:50 0
İL MÜDÜRÜ SARI, TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDI

Artuklu Cumhuriyet Ortaokulu'nun düzenlediği TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışını yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, stantları tek tek gezerek öğrencilerin yapmış oldukları bilimsel çalışmaları inceledi.

 

Düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı´nda, öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç projeler görücüye çıktı. Sergi gezenler, fuardaki bilimsel projeleri hayranlıkla incelediği görüldü.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü YakupSARI "Bugün Mardin'de bir güzel hizmeti daha sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çalışmada en büyük emeği okullarımızdan projeye katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz harcadı. Bizler milli eğitim olarak sizlere daha büyük çalışmalar için destek olmaya, imkânlar oluşturmaya devam edeceğiz. Bilim şenliğimize gelen ziyaretçilerimiz bilimsel, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere yönelik ilgisini bir kez daha gösterdi. Bu projenin hayata geçmesinde başından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakupİl Müdürü Sarı, öğrencileri, öğretmenleri ve okul yönetimini tebrik ederek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür projeleri her zaman desteklediklerini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36