İLÇE KAYMAKAMI FATİH ÇEVİK, ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

Savur ilçe Kaymakamı ve Savur Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik ,İlçede gerçekleştirilen Altyapı çalışmalarını yerinde izleyerek denetlemelerde bulundu.

Mardin 17.10.2023 11:38:00 0
İLÇE KAYMAKAMI FATİH ÇEVİK, ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

Mardin'in Savur ilçesinde Savur ilçe Kaymakamı ve Savur Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik ,İlçede gerçekleştirilen Altyapı çalışmalarını yerinde izleyerek denetlemelerde bulundu.

 

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih ÇEVİK ilçe merkezinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde denetleyerek, MARSU yetkililerinden bilgi aldı.

 

Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih ÇEVİK , ilçenin altyapı çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğini ve ilçe halkının daha iyi bir yaşam standardına ulaşması için çaba göstermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

31.6° / 17.9°
  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20