İNANÇ:TERÖR SEVİCİ SENDİKALAR NEREDESİNİZ ?

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İNANÇ, Adana Valiliği otoparkındaki bir otomobilin patlatıldığı terör saldırısına ilişkin olarak, ?Bir emekçi bu terör saldırısında hayatını kaybetti, terör sevici sendikalar neredesiniz? dedi.

Gündem 25.11.2016 11:45:46 0
İNANÇ:TERÖR SEVİCİ SENDİKALAR NEREDESİNİZ ?

 

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İNANÇ, Adana Valiliği otoparkındaki bir otomobilin patlatıldığı terör saldırısına ilişkin olarak, Bir emekçi bu terör saldırısında hayatını kaybetti, terör sevici sendikalar neredesiniz” dedi.

 

İnanç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Adana Valiliği otoparkındaki bir otomobilin patlatıldığı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızdan biri geçici görevli bir işçiydi. Türkiye’de terör saldırısında bir emekçi hayatını kaybetti.

 

Terör destekleyicisi Avrupalılara ve terörden yana tavrını koyan sendikalara sesleniyoruz?  Neredesiniz? Terör yandaşları için, ‘çevreye duyarlı’ başlığı atanlar neredesiniz? Terör örgütüne arka çıkan batı neredesiniz? Avrupa Parlamentosu önünde çadır açılmasına izin verenler neredesiniz? Teröristi koruyarak silah verenler sesiniz çıksın.. Teröristi ve yandaşlarını yargılayan hukukçularımıza yandaş diyenler, hendek kazanlara arkadaş diyenler sesiniz çıksın..

 

Terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül Seyhan İlçe Tarım’da çalışan ve geçici görevli olarak Adana Valiliği'ne bahçıvan olarak atanan sendikalı işçiydi. Ülkemizde hiçbir zaman boş kalmayan şehitler tepesine, bir emekçi kardeşimiz de dahil oldu. Acımız büyük, içimiz buruk olsa da toplum olarak vicdanımızı derinden yaralayan terör saldırıları karşısında dik duruşumuz asla bozulmayacaktır. Türkiye teröre dün boyun eğmedi bugün de boyun eğmeyecek. Türkiye teröre asla yenilmeyecek.

 

Adana Valiliği önünde, Fırat Kalkanı Harekâtında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00