İNTERNET`TE ÜCRETSİZ İLAN SİTESİ

Bir elin parmağını geçmeyecek azlıkta olan ilan sitelerinin yetersizliği ve yüksek ücretli olması neyeniyle bu hizmeti vermeyi kendine görev edinen İnternethaber.com-İnternetilan.com işbirliği ile aradığınız hizmeti kolaylıkla bulacaksınız. Diğer ilan sit

Gündem 16.09.2013 19:45:51 0
İNTERNET`TE ÜCRETSİZ İLAN SİTESİ

Bir elin parmağını geçmeyecek azlıkta olan ilan sitelerinin yetersizliği ve yüksek ücretli olması neyeniyle bu hizmeti vermeyi kendine görev edinen İnternethaber.com-İnternetilan.com işbirliği ile aradığınız hizmeti kolaylıkla bulacaksınız. Diğer ilan sitelerinin paralı olmasına rağmen ilanlara sınır getirmesinin önünü açmayı hedefleyen İnternetilan.com Yayına başladı.

İLAN SINIRI OLMADAN ÜCRETSİZ İLAN VERİN

Tamamen ücretsiz ve sayısız ilan verebileceğiniz bu site ile kısa sürede istediğinizi bulabilir yada ürününüzü kolaylıkla satabilirsiniz. Gerek ürün için kullanılan resimlerde, gerekse ilan sayısı ile ilgili konulan kotada sınırsızlık imkanı sunan İnternetilan.com`un bir başka özelliği ise alıcı ile satıcı site üzerinden sohbet ederek pazarlık yapma imkanı buluyor.

İLANLARINIZ HABER OLUYOR!

İnternetilan.com ile ilanlarınız haber oluyor. `Bu ürünü kim ne yapsın` demeyin. İnternetilan.com sizin için ilanlarınızın peşini bırakmıyor ve ilginç ürünlerinizi haberleştirilip milyonlara ulaştırıyor.

FACEBOOK`TAN TANITIM

Ürünün satılacağı yeri harita üzerinden ve navigasyon yardımı ile alıcıya tarif etme imkanı sunan İnternetilan.com, Facebook sayfasında da verilen ilanın tanıtımını yaparak satıcıların işlerini daha da kolaylaştırıyor. 

İNTERNETİLAN.COM`A KAYIT OLMAK ÇOK KOLAY

İnternetilan.com`a kayıt olmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken `kayıt` bölümünden gerekli bilgileri doldurmak.... Ve anında ilan vermeye başlayabilirsiniz.

İnternetilan.com ilanın doğru adresi sloğanıyla hizmette sınır tanımıyor.... 

İNTERNETİLAN: http://www.internetilan.com/index 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00